2777
2789

دختر من دو سالشه پدر این ماشینو درآورده تو روز صدبار با دکمه هاش ور میره حالا اکن هیچی وقتی که لباس میریزم و روشن میکنم میاد وسطش خاموشش میکنه و من مجبورم دوباره از اول روشن کنم یعنی 4 _5 بار از اول شروع میکنه به شستن چیکار کنم که وقتی خاموش شد دوباره از همونجا ادامه بده به شستشو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به صفحه ک نگاه کنی دوتا دکمه رو با فلش به هم وصل کرده وقتی باهم فشار بدی قفل میشه دوباره فشار بدی باز میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
اگه قفل کنم دیگه خاموش نمیشه؟

نه دیگه قفله هیچ کودوم از دکمه هاش کارنمیکنه دیگه

بازم یه زنگ بزن نمایندگی شاید مدل شمافرق کنه بپرس ازش

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
نه دیگه قفله هیچ کودوم از دکمه هاش کارنمیکنه دیگه بازم یه زنگ بزن نمایندگی شاید مدل شمافرق کنه بپر ...

مرسی عزیزم نمیدونستم حالا این دفعه اینو امتحان میکنم اگه جواب بده که راحتم کردی به خدا هر وقت لباسشویی رو روشن میکنم اعصابم خرد میشه دیروز عین پلنگ وایستاده بودم بالای سرش آخر هم تا یه لحظه چشم برداشتم باز خاموشش کرد 

مرسی عزیزم نمیدونستم حالا این دفعه اینو امتحان میکنم اگه جواب بده که راحتم کردی به خدا هر وقت لباسشو ...

عزیزممم جیگر دخترت میخواد کمکت کنه

ان شاالله جواب بگیری

البته من خودم هنوز قفلشو امتحان نکردم قبل امتحان از نمایندگیش تلفنی حتما بپرس

اگه قفل کنم دیگه خاموش نمیشه؟

عزیزم کاملا همدردیم   قفل کنی فقط دکمه خاموش و روشنش فقط کار میکنه وقتی خاموش کنه روشن کن دوباره از حالت قفل دربیار بزن شروع به کار میکنه ولی ادامه برنامه قبلی رو از جایی که مونده بود انجام میده  

عزیزم کاملا همدردیم   قفل کنی فقط دکمه خاموش و روشنش فقط کار میکنه وقتی خاموش کنه روشن کن دوب ...

مرسی عزیزم فقط چه جوری از قفل دربیارم و چجوری دوباره راهش بندازم؟

مرسی عزیزم فقط چه جوری از قفل دربیارم و چجوری دوباره راهش بندازم؟

اون دوتا دکمه که بافلش به هم وصل شده و زیرش عکس قفل داره ۳ ثانیه باهم فشار بده قفل میشه دوباره همین کارو بکنی از قفل درمیاد

از قفل که دراوردی دکمه پلی که عکس یه مثلث داره رو بزن کار کنه و دوباره قفلش کن احتمالن دخترت از صدای دکمه هاش خوشش میاد دوتا دکمه کناریشم همین شکلی بگیری صدای دکمه هاشم قطع میشه

میاد چند بار امتحان میکنه میبینه دیگه براش جذاب نیست بیخیال میشه  

اون دوتا دکمه که بافلش به هم وصل شده و زیرش عکس قفل داره ۳ ثانیه باهم فشار بده قفل میشه دوباره همین ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ببخشید همش ازت میپرسم فعلا فقط به شما دسترسی دارم خیلی سرچ کردم چیزی تو اینترنت پیدا نکردم