2777
2789
کار پرسود کم نیست.پقتی رو مخته عوض کنید.حتی شده سود کمتر.اعصابت و آرامش زندگیت مهمترین یا سود زیاد؟

نه دیگ سود نباشه چک هامون و کی پاس کنه😂۱۲۰۰ ماهی چک داریم نمیتونیم نفس بکشیم😂

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد تایپ کردی نفهمیدم.ماهی ۱۲۰ چک؟یا کلا یک میلیارد و دویست چک؟

نه بابا ۱۲۰چیه یک میلیارد و دویست هرماه بدهکاریم چک داریم

نمیتونیم شغل عوض کنیم

الان میریزن سرم ک دروغ میگی یا پیغمبر

کافه فست فودی اینا

بوتیک میتونی بزنی 

لوزام ارایشم میتونی بفروشی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

وای ک‌چقد حس بدیه مخصوصا اینکه مردا بدشون نمیاد متنفرم از همچین زنایی

زنه متاهل بود با ۴تا بچه اخر با شکایت به دور از جون گوه خوردن انداختمش دو سال بود مثل اینکه باهم بودن

حالم بد میشه نفسم میگیره راجع بهش میگم فقط میخوام همه حواسشون باشه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

نه بابا ۱۲۰چیه یک میلیارد و دویست هرماه بدهکاریم چک داریمنمیتونیم شغل عوض کنیمالان میریزن سرم ک دروغ ...

به سرت نزنه شغلتون عوض کنیا،ما عوض کردیم بدبخت شدیم،بخدا شدم ادم افسرده،دارم به هرچیزی چنگ میزنم،روانی شدم دنبال یه کاری هستیم،نمیدونیم از کجا و چجوری شروع کنیم که شکست نخوریم چون دیگه توانایی نداریم،شما خریدتون از تولیدی هس؟

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
به سرت نزنه شغلتون عوض کنیا،ما عوض کردیم بدبخت شدیم،بخدا شدم ادم افسرده،دارم به هرچیزی چنگ میزنم،روا ...

ما خودمون با شریکمون دوتایی تولیدی داریم برند خودمون و میفروشیم

اره شغل سخته ولی می ارزه

نه بابا ۱۲۰چیه یک میلیارد و دویست هرماه بدهکاریم چک داریمنمیتونیم شغل عوض کنیمالان میریزن سرم ک دروغ ...

نه نمیریزیم سرت.😅 مغازه تون چقدر سرمایه بند هست(چقدر پول مجبور شدید بخوابونید پای جنس و ..) و چقدر در ماه سود داره؟این سود حدودا چند درصد از درآمد هست؟( ببخشیدا...ما هم داریم به مغازه خریدن فکر میکنیم از اون جهت میپرسم.اهل فضولی این تیپی نیستم)

عزیزم این پولا ک دیگه پولی نیست تو شغل ازاد تعجب میکنن چون خبر ندارن و نمیدونن چی به چیه

منم اگه درآمد همسرمو بگم همه میگن دروغه چون زندگی معمولی داریم اگه قدیم بود جزو ثروتمندترینا بودیم 

چ کنیم درآمدمون به ریاله خرجامون به دلاره

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....