2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی

14534 بازدید | 25 پست

سلام دوستان میخام گن بخرم واسه شکم و پهلو.کسی راجبش چیزی میدونه لطفا بگین فرق اصل و چینی شو هم بگین

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
من دارم واسه زير لباس خوبه واسه لاغري نه

شما چند خریدی .جمع نمیشه؟

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توى اينستگرام از برند فرا بيوتى بگير اصله و تاثير گذار عزيزم

آیدی شو دارین؟ راستیتش دوجا رفتم یکی ۱۵۰ یکی ۱۳۰ تومن میترسم جنس چینی باشه

یعنییییی خیلی ببخشید من چاقم خودم شکمم گنده ست خریدم واسه لباس مجلسیم حیثیت واسم نموند مینشستم یکم خم میشدم یا راه میرفتم قل میخورد جمع میشد کشت منووو انقدر خاطره بدی دارم ازش

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اصلا خوب نیس...نخریا....خیلی تابلو از زیر لباس معلومع و برای لاغرا خوبه که هیجی ندارن

پس چی بخرم ؟

[QUOTE=48662211]یعنییییی خیلی ببخشید من چاقم خودم شکمم گنده ست خریدم واسه لباس مجلسیم حیثیت واسم نموند مینشستم یکم خ ...[/QUپس من چیکار کنم😭😭😭

[QUOTE=48662211]یعنییییی خیلی ببخشید من چاقم خودم شکمم گنده ست خریدم واسه لباس مجلسیم حیثیت واسم نمو ...

هیچی من که توبه کردم گن ببندم اعصابشو ندارم ول کن یعنی خودمو بکشم واسه یه شب که بگم شکمم کوچیکه بقیه جاهامو چیکار کنم بعدش؟بگم من نیستم😠

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
گن سرهمی بهتره باز تا اون ساعت شنی اعنتی

اخه پایین تنه

خیلی کوچیکه جمع بشه دیگه چیری معلوم نمیشه

هیچی من که توبه کردم گن ببندم اعصابشو ندارم ول کن یعنی خودمو بکشم واسه یه شب که بگم شکمم کوچیکه بقیه ...

از گن های دیگه هم استفاده نمیکنی که راضی باشی .بابا باشگاهم رفتم احساس میکنم بدتر شدم ول کردم

مطمئن باش فرا بيوتى نيست اره عزيزم اينم اي ديش حضورى داره غير حضورى هم داره اگر تهرانى برو حضورى بگي ...

مرسی گلم 😘😘😘نه اطرافشم