میخوام تجربه خودمو از استفاده همه روشهای شیو بدن و بیکینی بهتون بگم.خیلی حساس بودم که بهترینشو پیدا کنم.ژیلت که خیلی بده چون موهارو ضخیم و پوست رو تیره میکنه.اوایل موم میخریدم تو خونه اپیلاسیون میکردم خودم که واقعا دردناک بود و بعد از چند روزم بازم موها رشد میکرد.واسه همین کرم و اسپری موبر خریدم یه دوره ای استفاده میکردم ولی اونم واسه موهای مثلا بیکینی که ضخیم ترن خیلی خوب نبود...واسه همین رفتم سراغ پودرهای موبر از اونا راضی بودم ،البته هر مارکیشون خوب نیست و مارکی که پیشنهاد میکنم دپی هست...یبار یه خانوم عطار بهم پودر موبر نوه رو پیشنهاد داد (تقریبا همون واجبی قدیم)منم اولش میترسیدم بسوزم ترسون لرزون ازش استفاده کردم😁😄ولییییی نتیجه واقعاااا عالیه خودمم فکر نمیکردم پودر نوره اینقدر عالی باشه😍بدن رو نرم میکنه و همه موهارو میکنه😍حتی اگه موها ریزو کوتاه باشن تمیز میکنه👌😌و حتی باعث روشن تر شدن هم میشه به مرور...فقط باید بدن و بیکینی خشکه خشک باشه.واقعا بعد از حموم حس خوبی میگیره بدن و اعتماد به نفس میگیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیرگیی هایی که ازقبل بخاطر شیو باژیلته به مرور میره باز؟
گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
پودر موبر نوره عطاری ها دارن.دیجی کالام داره.با آب جوش قاطی میکنی نه خیلی شل باشه که رو پوست نمونه نه خیلی سفت باشه.غلظتش مثل ماست تقریبا گلم.تو حموم قبل اینکه بدنتو خیس کنی میزنی بدنت و پنج دقیقه بعدش همه موها میسوزن و با کاردک جداشون میکنی از پوست😍
تیرگیی هایی که ازقبل بخاطر شیو باژیلته به مرور میره باز؟
بله گلم ژیلتو کلا بزار کنار و نوره استفاده کن همون دفعه اول تاثیرشو میبینی که چقدر نرم و عالی میشه...و به مرور روشن میشه پوست چون موها نرمو نازک تر میشن
بله گلم ژیلتو کلا بزار کنار و نوره استفاده کن همون دفعه اول تاثیرشو میبینی که چقدر نرم و عالی میشه.. ...
ممنون عزیزم🫠
گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.