2777
2789

بخون خواهش میکنم 😭😭😭

امسال برای من خیلی سال بدی بود هرچند که سال پیش هم زیاد خوب نبود ولی امسال خیلی بدتر بود 

پدرم خوب نبوده از اول زندگی حالا دیگه این اواخر بد تر شده بود و همش به فکر خودش و خوشگذرونی بود متنفرم ازش من میگم تنفر تو فکر کن تا آخر عمر نمیخوام ببینمش در این حد از بس که اواخر ک خونه بودم ترسیدم و لرزیدم و کارهای عجیبی که میکرد ابرو نذاشته برامون من فکر میکردم بیماره تا این که دکتر گفت هیچ بیمار روانی ندارع فقط در اثر مصرف مخدر و ... اینجور شده بوده الان خوب شده ولی مرد زندگی نیست و من همچنان هم میترسم هم نمیخوام برم پیشش حتی برای ی آشپزی کردن ساده دلم نمیکشه 

الان دو ماه هست خونه رو ترک کردیم فقط آرزوم اینه طلاق بگیره مادرم و منم گاهی از سر احترام فقط ی آشپزی و دو ساعتی برم خونه و برگردم 

دعا کنید خونه بگیریم با مادرم زندگی کنیم 

همش ترس اینو دارم که بگن برو خونه پدرت و ببین 

برم خونه و دعوام کنه یا نذاره برگردم پیش مادرم 

خدایا چرا تموم نمیشه 

خیییییییییلیییییییییییییییییییی خسته شدم خدایا از دلم خبر داری که خودت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

چن وقت پیش خواب دیدم بابام مرده هر کاری میکردم ک بتونم گریه کنم یا یه ذره جلوی مردم خودمو ناراحت نشون بدم نمیتونستم تو دلم عروسی بود

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کجا زندگی میکنید؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
😭😭😭😭😭😭ب کسی گوش نمیده ترک کنه؟تک فرزندی؟

نه تک فرزند نیستم 

ترک کرده حالا ولی خب اخلاقا که تغییر نکرده خودخواهه الان دوماه هست ندیدمش تا من زنگ نزدم اون نزد اینقدر بی تفاوت 

ی پول نریخته بگه دختر آخه چطور دانشگاه میری میای 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چن وقت پیش خواب دیدم بابام مرده هر کاری میکردم ک بتونم گریه کنم یا یه ذره جلوی مردم خودمو ناراحت نشو ...

وای منم فکر میکنم اینطورم 😭

منم حالم خرابه ۹ ساله ازدواج کردم بدبخت عالم شدم ، خیری از زندگی ندیدم انواع مریضی گرفتم با یه شوهر ...

بچه داری؟

دلت برا اون میسوزه پس ما چی ما آدم نیستیم 

من بچه حوون اول زندگی و عشق و حال درگیر این چیزا باید باشم 

دلت برا اون میسوزه پس ما چی ما آدم نیستیم من بچه حوون اول زندگی و عشق و حال درگیر این چیزا باید باشم

@معلم_خصوصی  

سلام عزیزم شما در دانشگاه دوستی پیدا کردید؟

نه عزیز 

نه عزیز

موفق باشید عزیزم امیدوارم دوستای خوبی پیداکنید

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)