2777
2789

سلام دوستان گوشیه من قدیمیه و تایپ باهاش خیلی سخت پس عذر میخوام اگه نشد درست یا سریع تایپ کنم

منبه دور از دو تا خانواده ها زندگی میکنم نه خیلی دور به طوری که هفته یک بار یه طرفیم تقریبا نصف روز 

مردی که باهاش زیر یک سقفم که حتیاصلا دوست ندارم نسبتشو از حرص به ذهنم بیارم کاملا تو کارش موفقه و تو زناشویی نا موفق اون سرد مزاحه و من ده ساله اینو میدونمو خودمو گپل زدم که درست میشه 

فقط هم چون زنشم برام خرج میکنه اون کاملا پدر خوبیه و البته خصوصیت مردای سرد اینه که ارومن و خنگ

خلاصه میخوام صبح بهش بگم بیا جدا شیم طوری که خانواده ها متوجه نشن چون پدر مادر خودشم پیر هستن و من واقعا دلم برای خانواده ها میسوزه حاضرم هفته ای یک بار فیلم بازی کنم حاضرم هر موقع میخواد بیاد بچشو ببینه حتی بخوابه حاصرم تعهد بدم به خاطر بچم که با منه و متوحه نشه هیچ وقت پای هیچ مردی رو به خونم باز نکنم 

حالا بهنظرتون این فکرا خیلی دور از عقله و ناشی از حال بدمه یا شدنیه? 

ببخشید طولانی شد دقیقا نیم ساعت هست دارم تایپ میکنم با گوشیه داغونم

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

دنبال درمانش نرفتی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینجوری که نمیشه خیلی سخته.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یعنی هیچ راه حل دیگه ای نیس که امتحان نکرده باشین؟

مشاور

سکس تراپ

بهدشم اینکارعاقلانه نیس

یک عمربایدنقش بازی کنین وزندگیتون فنامیره

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

آخه چه کاریه؟ فکر کنم الان خیلی خشم داری.کاش دارویی چیزی همسرت یه مدت مصرف کنه. آگه نمیخوای دوباره ازدواج کنی و دعوا ندارین به جز این موضوع حداقل خرج خودت و بچه رو که میده. بهش اینجوری نگاه کن.ولی آگه واقعا اذیت دیگه ای داره و دلت میخواهد دوباره ازدواج کنی که خوب فرق داره

عزیزم این ۱۰ سال میشه بگی چه تلاشی واسه حل این مشکل کردی 

این موضوع امروزه راحل های زیادی داره من کسیو میشناسم ک خانم بخاطر سرمزاجی شوهرش از رابطه ج ن س یمتنفر شده بود اما با دوره کوتاهی درمان و کمی رژیم غذایی الان کاملا مشکلشون حل شده جوری ک طاقت دوری و نبودن شوهرشو واسه ۱ روز هم نداره

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

عزیزم هر مشکلی راه حل داره دنبال درمان باش الانم علم اینقدر پسشرفت کرده که مشکلاتی ازاین سخت تر هم حل میشه توکل کن به خدا من اقدام به طلاقو اصلا نمیپسندم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢