2777
2789
عنوان

گلوریا

108 بازدید | 11 پست

توروخدا کسی تجربه استفاده داشته؟

سفارش دادم نمی‌دونم ولی چجوریه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص اصلا مصرف نکن

دو ماه تلاش کنی ۱۰ - ۱۲ کیلو به راحتی بدون مریض شدن کم می‌کنی 😁 

من خودم رژیم گرفتم راحت کم شد

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

آره خیلی خوبه.۳سال پیش استفاده کردم .الان دوباره دنبالشم اگه مثل اون موقع خوبشو‌ پیدا کنم. فرشته ی ن ...

چقدر کم کردی باهاش عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنیم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
قرص اصلا مصرف نکندو ماه تلاش کنی ۱۰ - ۱۲ کیلو به راحتی بدون مریض شدن کم می‌کنی 😁 من خودم رژیم گرفتم ...

خیلی اشتها دارم خیلی افتضاح

شما از کجا سفارش دادی؟

یه سایت عزیزم پدرو اسمش فک کنم

خیلی باهاش کم کردم. تقریبا ۲۰ تا ۲۵ کیلو.

وای چه خوب عوارض نداشت برات