راستش این چند وقته یه کم حس میکنم رابطهم با خونوادهم اونقدرا خوب نیست. انگار یه فاصلهای بینمون افتاده که نمیدونم چطوری باید درستش کنم. 😕
گاهی پیش میاد که حرف همو درست نمیفهمیم یا حتی ممکنه از دست هم ناراحت بشیم. ولی خب دوست دارم رابطهمون گرمتر و صمیمیتر بشه، چون واقعاً برام مهمن. اگه تجربه یا راهکاری دارید که فکر میکنید میتونه کمک کنه، حتماً بهم بگید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکم شفاف تر اگر توضیح بدین شاید بشه راهکاری داداینکه خانوادتون چه دیدگاهی دارن طرز فکرشون قبلا چطور ...
خونوادهم معمولاً سنتی فکر میکنن، ولی آدمای خوبین. این حس فاصله جدیداً بیشتر شده. شاید به خاطر این باشه که کمتر حرف میزنم یا نمیتونم احساسم رو خوب بیان کنم. به نظرتون از کجا شروع کنم؟
خونوادهم معمولاً سنتی فکر میکنن، ولی آدمای خوبین. این حس فاصله جدیداً بیشتر شده. شاید به خاطر این ...
معمولا تو خانواده های سنتی ابراز کلامی و ابراز علاقه کمی سخت تر اتفاق میوفته، تو این سنین کاملا طبیعی هست که علایق و سرگرمی و تفریحات و خواسته هاتون و احساساتتون با چهارچوب خانواده یکی نباشه و عدم درک شدن بخاطره تفاوت نسل ایجاد میشه، اول ارتباطتون رو با کسی که اختلاف سنیش باهاتون کم تر صمیمی تر کنین با صحبت کردن درباره هر موضوعی و به چالش کشیدن برنامه پیاده رویی بچینین سینما برین از بازی های سنتی و قدیمی دور هم استفاده کنین یک روز رو اختصاص بدین برای با خانواده بودن در هفته، و در روز ساعاتی رو گوشیو کنار بزارین تو جمع خانواده باشین
معمولا تو خانواده های سنتی ابراز کلامی و ابراز علاقه کمی سخت تر اتفاق میوفته، تو این سنین کاملا طبیع ...
کاملاً درست میگید تو خانوادههای سنتی ابراز علاقه کمتره و تفاوت نسلها باعث میشه گاهی احساس درک نشدن داشته باشیم. از پیشنهاداتتون خیلی ممنونم! سعی میکنم ارتباطم رو با کسایی که اختلاف سنیشون با من کمتره بهتر کنم و وقت بیشتری رو با خانواده بذارم، مخصوصاً گوشی رو کنار بذارم و تو جمع باشم. خیلی کمک کردید.