2777
2789
عنوان

میشه بیایید ببینید من‌مقصرم یا نه😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 43 پست

هم رفتار شوهرت عجیب بود هم خودت 

اولا مگه خودت آدم نیستی گرسنه نیستی چرا یک پیام ندادی یک چیزی بخره 😐

اونم زیادی کشش داد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وقتی حوصله ی غذا پختن نداری درست میگه قبلش بهش زنگ بزن بگو حالم خوب نیست نمیتونم امروز اشپزی کنم..امروز ناهار مثلا املت داریم..

شوهرتم خیلی دیگه کینه ای و بیخوده ک سر شکم انقدر قهر رو طولانی کرده..

حالا امروز پاشو براش تدارک مرغ و مسما ببین تا آقا شاید  اوقات تلخی شو بزاره کنار و با مهربونی رفتار زشتش را بهش گوشزد کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت یه نیمرو براش درست میکردی فک کنم کمتر سی ثانیه زمان میبره .. حتما میخاد ادبت کنه 😂 همیشه ...

اره میدونم داره تنبیه‌ام میکنه

ولی من غذا درست کردنو‌ وظیفه خودم نمیدونم😑منم خواب بودم اون اومد خونه گفت درست نکردی گفتم نه دوباره ب خوابم ادامه دادم حال نداشتم پاشم

عزیزم ازصب رفته کار کرده خسته اومده خونه تاهیچی نیست بقولاخبرم ندادی بهش

من خودموجا گذاشتم دیدم تاحدود زیادی حق داره

این نظرمنه 

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده

اره میدونم داره تنبیه‌ام میکنهولی من غذا درست کردنو‌ وظیفه خودم نمیدونم😑منم خواب بودم اون اومد خونه ...

پس وظیفه ی کیه؟ اکراین طرز فکرته من احترام میزارم بهتره چیزینگمچون طرز فکرمون متفاوته 

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده

افسردگی بارداری فقط برای خانوما نیست مردا هم تجربه اش میکنن اون داره حس میکنه تو دیگه کم کم فقط مال اون نیستی داره حسودی میکنه 😂

ناهار درست نکردی فکر کرده دیگه سلطان قلبت نیست یکی دیگه داره میاد تورو ازش میگیره 

یه کاری کن فکر کنه هنوز مثل قبل دوستش داری

حق داره مرد بالاخره خسته از بیرون میاد توقع داره بفکرش باشی غذایی هرچیزی باشه براش درست کرده باشی یا ...

خوارد دیروز جمعه بوده هاا مثلا 

از صبح تا ظهر شوهرم پیش دوستاش بوده بعدم مصلی و کارواش ماشینو شست اومد خونه 

کار انچنانم‌ ک نمیکنه بگم خسته کوفته شده 

ولی راست میگی آره تقصیر من بود حالا چیکار کنم بنطرت😑🥹

فقط اینو بت گم اونای ک دارن بت یادمیدن چیزی درست نکن امروزم

و چ لوسه و محل نزار و........ 

خودشون تو زندگیشون فک نکنم اینجوری کنن 

بارداری نتونسی 

بایدمیگفتی

تایچیزی بخره یاهرچی

قدرشوهر روبدون

خوارد دیروز جمعه بوده هاا مثلا از صبح تا ظهر شوهرم پیش دوستاش بوده بعدم مصلی و کارواش ماشینو شست اوم ...

هیچی دیگه ازش نپرس چرا ناراحتی و اینا ب جاش غذای مورد علاقه اش و درست کن براش تو رفتار هم ب روی خودت نیار خودش شل میشه از جبهه ای ک گرفته

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
مرد ها همینن بنده شکم هستن چرا از قبل نگفتی یک چیزی بخره هم خودت بخوری هم خودش؟😐واقعا منتظر شدی بیا ...

من ماهی در آورده بودم گزاشتم یخش آب شه پاشم درست کنم دیگه خوابم برد یهو پاشدم دیدم شوهرم اومده گفت چیزی درست کردی گفتم نه 😑و ب خوابم ادامه دادم 

واقعا حال نداشتم 

چیکارکنم حاالا🤕

حق داره مرد بالاخره خسته از بیرون میاد توقع داره بفکرش باشی غذایی هرچیزی باشه براش درست کرده باشی یا ...

آفرین... من ی لحطه شوهرمو تصورکردم خورد وخسته ب امیدی بیادخونه

وقتی حوصله ی غذا پختن نداری درست میگه قبلش بهش زنگ بزن بگو حالم خوب نیست نمیتونم امروز اشپزی کنم..ام ...

🤣🤣🤣وای راست میگی 

خدا خیرت بده یه راهکار خوب دادیا😑😂باشه چشم