2777
2789
من با رفتاراشون اینطور برداشت میکنم ... ببین یکی یه کلمه میگفت این تاپیک خسته کننده شده همه هوار میش ...

نه گلم من تو اون تاپیک بودم این حرف شما درسته که باید به نظرات هم احترام بذاریم اما اگه یه نفر مخالفه خوب دلیلشم باید بگه نه به خاطر اینکه تو پر بازدیداس خوشمان نمیاد 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با رفتاراشون اینطور برداشت میکنم ... ببین یکی یه کلمه میگفت این تاپیک خسته کننده شده همه هوار میش ...

تاپیک اولی خسته کننده شده بود!! در مورد تاپیک دوم  چی!!!!؟؟؟ واسه اون چرا گزارش. زدن؟؟؟ اونکه 24 ساعت هم نشد.!!! اونم خسته شون کرد؟منم دوست هارلیم.  اصلا هم  کم سن و سال نیستم  اگر قراره. به نظرات هم احترام. بگذاریم. چرا  به عده معدود  که مثلا خسته شده بودن   به نظر و سلیقه. اون همه آدم که تاپیک را می خوندن احترام نگذاشتن؟؟؟؟ الان. سه تا تو پر بازدید هست بنظر من. خیلی هم موضوعاتی  مشمئز کننده ای دارن.!!! نهایتش اینه وارد نمیشم. اما اینطور که معلومه. باید از هر چی خوشمون نمیاد باید گزارش بزنیم یعنی نظر ده نفر همیشه. بر نظرات دیگران می چربه. حالا میخواد  صد نفر یا هزار نفر تو از اون تاپیک خوشمون آمده باشه /:-) 

تاپیک اولی خسته کننده شده بود!! در مورد تاپیک دوم  چی!!!!؟؟؟ واسه اون چرا گزارش. زدن؟؟؟ اونکه 2 ...

در مورد تاپیک دوم ایده ای ندارم چون خیلی دنبالش نکردم . اما بعضیا کلمه بیشعور و فحشای دیگه اینجوری بکار برده بودن شاید به این دلیل بوده ... من فقط نظرم اینه که یکی میاد میگه خسته کننده همه هجوم میارن بهش و هی میگن حسود و هی مسخره میکنن وتوهین. حتی هارلی هم میگفت بچه ها ادامه ندین و .. من هیچ تقصیری رو گردن هارلی نمیبینم چون رفتارش خیلی خوب و خانومانه بود تاپیک ها هم اونچنان برام اهمیت نداشتن که هر روز دنبالشون کنم اما یه سریا مثل دبیرستانیا رفتار کردن البته این نظر منه . اونطرف هم گفتم امیدوارم برگرده چون دوسش دارین 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
تاپیک اولی خسته کننده شده بود!! در مورد تاپیک دوم  چی!!!!؟؟؟ واسه اون چرا گزارش. زدن؟؟؟ اونکه 2 ...

عزیزم تاپیک اولی بخاطر دخترا نبود که میگفتن خسته شدیم تا اونجایی که من متوجه شدم خود نی نی یار گفت دو تا از سوتی ها + هیجده بودن و بچه ها برای اون گزارش زدن و تاپیک خود به خود بسته شد . درست میگم دیگه? 

عزیزم تاپیک اولی بخاطر دخترا نبود که میگفتن خسته شدیم تا اونجایی که من متوجه شدم خود نی نی یار گفت د ...

بله  ني ني يار عزيز اينجور گفتن  كه تو صفحات اول  پست هاي مورد دار بوده   واقعا  جاي تعجب داره  كه بعد از دو ماه كه تاپيك تو پر بازديدها بود  و اتفاقا  همون صفحات  اول  هم خيلي لايك خورده بودن   يه هويي  مورد دار شدن و گزارش خوردن  !!!  اخه بعد از دو ماه ؟؟؟  خوب بود اينايي كه  دنبال بستن تاپيك بودن لا اقل  از صفحات  اخر  ايراد مي گرفتن  !!!اينجوري معقول تر بود  كه مثلا ما تازه ديديم اين پست ها رو  !!!!!!

بله  ني ني يار عزيز اينجور گفتن  كه تو صفحات اول  پست هاي مورد دار بوده   واقعا ...

نه عزبزم گفتن دو تا سوتی نوشته شده همون صفحات اخر و همونا گزارش خوردن . حتی هارلی هم بهشون گفته بود حذف کنن اما نکردن . فک کنم کاربر جدید هم بودن ... من اون سوتیا رو نخوندم چون تاپیک رو دنبال نمیکردم اما میگفتن خیلی بد بوده

نه عزبزم گفتن دو تا سوتی نوشته شده همون صفحات اخر و همونا گزارش خوردن . حتی هارلی هم بهشون گفته بود ...

چي بگم  !!!!من تو تاپيك قبلي  هارلي بودم تمام  پيام هاي  ني ني يار ٥را خوندم   تو همه پيام هاشون  نوشته بودن صفحات اول     حتي  دقيقا   جمله شون اين بود   تو همون صفحات اول  ............ بود     اين پيام ها مال سه چهار ساعت پيشه   من هر كامنتي را مي خوندم  فكر نميكنم  به اين زودي دچار فراموشي شده باشم 

چي بگم  !!!!من تو تاپيك قبلي  هارلي بودم تمام  پيام هاي  ني ني يار ٥را خوندم &nb ...

شایدم اشتباه از منه شاید من درست متوجه نشدم عزیزم ! اصراری روی درست بودن حرفام نمیکنم . شبت بخیر دوستم