2777
2789
عنوان

خواب همسر 😭

2645 بازدید | 20 پست

همسرم از صبح خوابه حوصلم سر رفته  

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی میخواد بیدار شه پس؟؟؟؟؟

احتمالا اول صبح بیدار شه غذا بخوره بره مغازه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اخی شب کاره؟

هی دست رو دلم نذار شب و روز توی مغازه است دیشبم که تو جاده بوده امروزم به زور خوابید صبح میخواست بره مغازه گولش زدم گفتم یک ساعت بخواب بیدارت میکنم به قدری خسته بود هر چی از ظهر زنگ میزنم بیدار نمیشه یه لحظه جواب گوشیو میده باز خواب میره ازم دوره نمیشه بیدارش کنم  

هی دست رو دلم نذار شب و روز توی مغازه است دیشبم که تو جاده بوده امروزم به زور خوابید صبح میخواست بره ...

عزیزم خب بیچاره خستس

اجازه بده استراحت کنن خو میرن سرکارشون فردا

باید انرژی داشته باشن که تو مغازه واستن

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
تو خواب خفه ش کن😩

دوره نزدیک بود خودمو میزدم به مریضی یا میگفتم پسرم مریضه بیدار میشد 😂

دوره نزدیک بود خودمو میزدم به مریضی یا میگفتم پسرم مریضه بیدار میشد 😂

نه تورو خدا اذیتش نکن دیووونه

همسر منم شبکار شدنی جیکم درنمیاد که بخوابه

مخصوصا که 13 ساعت سرکاره

چقد نون درآوردن تو این زمونه سخت شده 

غصه م میگیره😣

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزیزم خب بیچاره خستس اجازه بده استراحت کنن خو میرن سرکارشون فردا باید انرژی داشته باشن که تو مغازه ...

گولش زدم تا خوابید بیدار شه یکم بداخلاقی میکنه که خواب مونده اره طفلی خیلی کارش زیاده غذاشم درست حسابی نیست معده اش هم مشکل داره خیلی میترسم برای اینده

نه تورو خدا اذیتش نکن دیووونه همسر منم شبکار شدنی جیکم درنمیاد که بخوابه مخصوصا که 13 ساعت سرکاره ...

آره والا. یا نباید کار کنی از گشنگی بمیری. یا اینکه انقد کار کنی از خستگی بمیری. گزینه سومی وجود نداره

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
گولش زدم تا خوابید بیدار شه یکم بداخلاقی میکنه که خواب مونده اره طفلی خیلی کارش زیاده غذاشم درست حسا ...

اگه فضولی نباشه شغلشون چیه؟؟؟

همسر من پالایشگاهین

نه تورو خدا اذیتش نکن دیووونه همسر منم شبکار شدنی جیکم درنمیاد که بخوابه مخصوصا که 13 ساعت سرکاره ...

پیشم بود بهش میرسیدم ولی الان حرص میخوره تازه طلبکارم میشه که چرا بیدار نشده واقعا زندگی سخته ولی همسر منم دیگه زیادی خودشو اذیت میکنه خیلی دلم میسوزه

پیشم بود بهش میرسیدم ولی الان حرص میخوره تازه طلبکارم میشه که چرا بیدار نشده واقعا زندگی سخته ولی هم ...

منم دلم خیلی میسوزه با وجود اینکه بضی وقتا اذیتم میکنه

واقعا نون حلال درآوردن سخت شده

تازه اون پولیم که به دس میاد فوری خرج میشه والا