2777
2789
باید اول مقطعت راضی باشه مثلا من چون ابتدایی مازاد داشت منو فرستادن متوسطه ولی حکمم تغییر نکرده ال ...

یعنی آموزگاری ابتدایی قبول شدین بعد فرستادن متوسطه خب شاید طرف مثلا ابتدایی میخواسته این گه ظلمه آخه

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حق گفتین قبلا خانه دار بودم کلی پوستم بهتر بود داغوون شدم تازه شوهرمم راضی نبود برم به پولشم ا ...

عزیزم اگه نیاز مالی نداری نرو مستقل بودن خوبه نه اینجور،منم یه مدت شاغل بودم اومدم بیرون،برای راحت کردن وجدان خودم میگفتم بذار ینفر که نیازمندتر بره جای من😅

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

چه ربطی به بیمه داره شکایت کنن مسئولیتش با معلمه

نه نگران نباش 

فقط کارتو درست انجام بده

از خونه هم میای بیرون چند بار آیه الکرسی بخون

تو با این همه استرس، فرقی نداره اگر شغلتم عوض کنی باز همونی پس تغییر کن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

کاش دست من بودباز خوبه شهری که داخلش خدمت می کنم کوچیک هست مدارس خیلی فاصله نداره یه مقدار هم همکار ...

فکر می کنم شما گفتید از شهر مادری مهاجرت کردید 

منم میگم معلمی عذابه.

خودشونم دلشون برای من می سوخت. گفنم دلتون برای من نسوزه. شما خودتون عقب میوفتید. 

با این شلوغی نمیتونم ساکت تون کنم درس یاد نمگیرین 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
راستش می خواستم برم شهری که همسرم اونجا کار می کنه اما خب چند ماه تابستون رو رفتم دیدم با آب و هوای ...

باز دوریم سخته اونم اوایل زندگی