2777
2789
عنوان

بزرگترین دغدغه یا مشکلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول یه عزیزی ویرانم چونکه مدین ایرانم 😅💔

:))💔

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من برعکس تو بزرگترین مشکلم خانواده‌اس

نمی‌دونم مشکلت چیه با خانوادت عزیزم اما اینو بدون این دنیا انقدر بی رحم و عوضیه که میفهمی هیچ جا امن تر از خونه و خانوادت نیس منم یه زمانی تو نوجوانی باهاشون مشکل داشتم اما الان دلیل ادامه دادنم فقط خانوادمه

اینکه خونه ندارم و مستاجرم

اینکه قسط و وام انقدر دارم ک نمیتونم هیچکاری کنم همش باید پول جمع کنم و دو دوتا چهارتا کنم ک یوقت ته ماه پول کم نیارم

اینکه انقدر خانواده شوهرم منو رنجوندن و اذیت کردن ک تو بارداریم قند گرفتم و همش دارم گریه میکنم

اینکه دوبارع وارد زندگیم شدن و شوهرمم دوباره داره تکرار میکنه رفتارای گذشتش ک خانوادش راضی باشن و خیلی چیزای دیگه

نمی‌دونم مشکلت چیه با خانوادت عزیزم اما اینو بدون این دنیا انقدر بی رحم و عوضیه که میفهمی هیچ جا امن ...

خب چون نمیدونی مشکلم چیه اینا رو میگه

گاهی خانواده خودش مشکله خود مشکله

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من درس کنکور و سردرگمی در این بابتبعد اضافه وزن

ایشالله تو همون رشته ای که دوست داری قبول شی عزیز دلم زیاد سخت نگیر تهش می‌رسی بهت قول میدم منم این دوران گذروندم تلاشت بکن و بقیش بسپار به خدا مطمئن باش برات بهترینا رو میچینه

برای اضافه وزن هم رژیم بگیر از این برنامه های ورزشی نصب کن و ورزش کن باهاش تا هم خوش اندام بشی هم اعتماد به نفست بره بالا امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیوفته ❤️

ایشالله تو همون رشته ای که دوست داری قبول شی عزیز دلم زیاد سخت نگیر تهش می‌رسی بهت قول میدم منم این ...

داش مرسی امقدر بهم امید دادی 

واقعا نیاز داشتم یکی این حرفا رو بهم بزنه خیلی ممنون مهربون

هر چی خواستم بگم دیدم واقعا ارزش ندارهاگه جنگ و فقر و اسیب به محیط زیست نباشه واقعا خوشبخت ترمالباقی ...

چیزی نیست که کلا نباش اما میتونیم امیدوار باشیم که حداقل کم شه اما با این وضع هر روز بدتر و بیشتر میشه فقر و جنگ و...

اینکه حسرت شده برام زندگی با عشقم..ینی میشه خدا منو عشقمو قسمت هم کنه..ی صلوات برام بفرستین ❤️🥺

برات دعا میکنم که عشقت بشه قسمتت و اگه قسمتت هم نیست خدا جوری برات بچینه که خیر و قسمتت در اون آدم باش چون خیلی خوب درکت میکنم عشق چیز خیلی قشنگیه و زندگی بدون عشق خود جهنمه🥲

برات دعا میکنم که عشقت بشه قسمتت و اگه قسمتت هم نیست خدا جوری برات بچینه که خیر و قسمتت در اون آدم ب ...

خیلی ممنونم از دعای قشنگت عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقت ...

عشق 😅💔آدمی نیستم که تو این مورد بتونم نظر بدم چون خودم گند زدم اما اینو بدون هیچکس آنقدر ارزش ندارد که کل زندگیت فداش کنی اون آدم رفته دنبال لیاقتش توام همین کار بکن یه دختر وقتی ترکت کنه یا دوست نداشته که رفته یا آنقدر عذابش دادی و ناامیدش کردی که ترجیح داده بره و دیگ بر نمی گرده مطمئن باش پس توام برو دنبال زندگی و خوشبختی خودت