2777
2789
عنوان

شما بگید من چیکار کنم

86 بازدید | 4 پست

یه دختر سه و نیم ساله دارم و خونمون طبقه دومه

واحد پایینی ما یه خانم جوون ولی خیلی حساس به صدا هست و تا حالا چند بار واسه صدای پای بچه تذکر داده

دخترم انصافا  بچه آرومی هست و از وقتی اون خانم اینجوری گفته دائم دستش تبلت میدم که حتی راه نره خیلی خیلی بچه رو محدود کردم و لای منگنه گذاشتمش .ولی بازم همسایه ناراضی هست از ما

از ۸ صبح که دخترم بیدار میشه من چیکار کنم که اصلا سر و صدا نشه؟ خونه رو گذاشتیم واسه فروش. همش ۴ ماهه اومدیم این خونه

بگو همینه دیگه بچه ست، هر بار اومد در زد بگو والا بچه ی من خوابه شما گوشات مشکل داره، بگو شما خونتون قبرستونه مال ما ادم زندگی میکنه ادم سر صدا داره، بگو مشکل داری جمع کن برو، بگو تو زیادی حساسی چرا بقیه مشکل ندارن، بگو نمیتونی سرصدا تحمل کنی خونه ویلایی بخر توی کویر صدا نشنوی هوف دستم خسته شد یادم بیاد بازم میگم

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بگو همینه دیگه بچه ست، هر بار اومد در زد بگو والا بچه ی من خوابه شما گوشات مشکل داره، بگو شما خونتون ...

نمیخوام تو دعوا بشه.تو اولین فرصت از این خونه میریم 

شما بگو بچه رو چیکار کنم .چون تا همینجا هم واقعا دارم به بچه زور میگم.خودم میفهمم دارم در حق بچه ظلم‌ میکنم .

هر روز هم تو این سرما ببرمش پارک و مهمونی بازم تو خونه سر و صدا میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخوام تو دعوا بشه.تو اولین فرصت از این خونه میریم شما بگو بچه رو چیکار کنم .چون تا همینجا هم واقعا ...

هیچی بچه ست چرا اذیتش میکنی همسایه تونو یه کاریش کن

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐