2777
2789
عنوان

کادوی تولدپسربچه4ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 19 پست
سلام گلم من برای چهارسالگی دخترم بسته‌ی مهد در خانه4-5سال انتشارات نردبان خریدم واقعا عالی بود خیلی ...

چجوری میشه خریدکرد قیمتش؟ 

من هیچی نمیدونم ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میشه خریدکرد قیمتش؟ من هیچی نمیدونم ازش

اینترنتی خریدم قیمتش هم عالیه زیر۵۰۰تومنه

پک کامله

مدادسیاه

مدادرنگی

مدادشمعیآب رنگ

گواش

مدادتراش و پاک کن

دفتر نقاشی

طلق و مقوا و آهنربا و ذره بین و قیچی و بذر سبزی

چسب 

چندتا پازل

بازی تنگرام

برچسب محیط زیست

که اینا رو طبق آموزشای کتاب استفاده میکنی

کتابا جذاب و متناسب با سنش هستن

کتاب ریاضی

علوم

رنگ آمیزی

مهارت دست ورزی

و...

یه کتاب طرح مادر مربی هم داره که بازی یادت داده .منکه بچم دختره و عاشقش بود و خیلی استفاده میکنبم ازش

نمیدونم پسرا رو سرگرم کنه یا نه

من دخترم با دیدنش جییییغ بنفش کشید از خوشحالی😍

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

اینترنتی خریدم قیمتش هم عالیه زیر۵۰۰تومنهپک کاملهمدادسیاهمدادرنگیمدادشمعیآب رنگگواشمدادتراش و پاک کن ...

چقدرخوب منم علاقمندشدم بخرم توکدوم سایت برم 

راهنماییم کن بیزحمت

چقدرخوب منم علاقمندشدم بخرم توکدوم سایت برم راهنماییم کن بیزحمت

والا من از دیجی کالا گرفتم.

ترب و اینا هم دارن.

مهد در خانه ۴تا۵سال

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.