2777
2789
عنوان

کادوی تولدپسربچه4ساله

151 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان وقتتون بخیر ب امیدخداماه دیگه گل پسرم 4ساله میشه من خودم گفتم ازاین میزوصندلی براش بگیرم ک بدردش بخوره ماشین کنترلی هم مدنظرمه امامیدونم خراب میکنه نظرشماچیه لطف میکنین راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این میز صندلیا خوب نیست

پلاستیکی خوبشو بگیری بهتره

ازونا که تو مهد کودک ها هست

اینا جنسش خیلی ضعیفه

همه ش زرق و برقه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها اسباب بازیو بیشتر دوست دارن به نظرم همون ماشین کنترلی بهتره

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

اول گوشیتو بزن به شارژ که 3 درصد بیشتر نداره الان خاموش میشه 😁😁نظرمم برا کادو پسر گلت اینه که ماشی ...

توروحت بااین همه دقتت🤣🤣ممنونم دوست عزیز

سلام گلم من برای چهارسالگی دخترم بسته‌ی مهد در خانه4-5سال انتشارات نردبان خریدم واقعا عالی بود خیلی راضی بودیم خودمو بچم.

البته اگر به بازیا و سرگرمیای آموزشی علاقه داره.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

جدی میگی؟ تجربه داشتی؟

من خودم نه 

ولی یکی از ووستان داشت

اون فلزش خیلی ضعیفه عزیزم

مخصوصا اگه پسرت یه کم‌تپلی باشه

تازه تپل هم نباشه 

یکی دو سال بیشتر استفاده نمیشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮