2777
2789

منم 40 کیلو اضافه وزن داشتم با هیچ رژیم و ورزشی هم کم نمیشد در نهایت بعد از کلی تحقیق تصمیم به عمل گرفتم حدودا 1 سال و 8 ماه قبل پیش دکتر مهدی هاشم آقایی عمل بای پس انجام دادم الان هم وزنم 40 کیلو کم شده هم سالمم هم با انگیزه
من خودم خیلی از عمل میترسیدم اما الان همش میگم کاش زودتر با ایشون آشنا میشدم زندگی منو به کل تغییر دادن
اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم ازشون مشاوره بگیرین خیلی عالی راهنماییتون میکنن
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه بدون عمل و جراحیش و قرصش. نخوردنه که انگیزه زیاد می خواد و یا ورزش. من خودم هفتادو پنج کیلو هستم ده کیلو اضافه دارم ولی اگه یه روز کیک و چیپس و اینا نخورم روزم شب نمیشه!!!!!! 

فقط ورزش هوازی رژیم کم خوری به مروز زمان حتی سالی ۱۵ تا هم کم کنی تا ۲ سال عالی میشی منتظر راهکا ...

به نظر منم رژیم سخت ادم وسطش می مونه به قول شما ماهی یک کیلو در ماه میشه دوازده کیلو خودش خیلیه. یه ادم نود کیلویی از صد کیلویی لاغر تره باز 

به نظر منم رژیم سخت ادم وسطش می مونه به قول شما ماهی یک کیلو در ماه میشه دوازده کیلو خودش خیلیه. یه ...

دقیقا...

فقط مرور زمان 

ورزش 

کم‌خوری

این واقعا عالیه.فقط صبر میخواد همین

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟