2777
2789

سرپرست گرامی، اعتبار سبد غذایی در راستای رفع سوء تغذیه به کودک شما تخصیص یافت. جهت خرید به فروشگاه های طرف قرارداد طرح کالابرگ مراجعه شود.

بچه کمتر از هفت سال داری حتما بهداشت اسم میگیرن سو تغذیه داشته باشن بهشون تعلق میگیره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم قد و وزنش کمه بردم بهداشت اسمش رد کرد گفت بهش سوع تغذیه تعلق میگیره بعدش یک ماهه این پیام آمده رو گوشیم ولی رفتم خرید کنم اعتبار نداشت شارز نشده بود  خیلی بهش احتیاج دارم 

بچه کمتر از هفت سال داری حتما بهداشت اسم میگیرن سو تغذیه داشته باشن بهشون تعلق میگیره

اره دخترم سه سالشه ۱۰کیلوه گفتن کمه الان اونقدر نارحتم اونقدر رفتم بهداشت آمدم پیگیری کردم ولی ندادن  این پیام آمده ولی هیجی نریختن 

اره دخترم سه سالشه ۱۰کیلوه گفتن کمه الان اونقدر نارحتم اونقدر رفتم بهداشت آمدم پیگیری کردم ولی ندادن ...

برو سوال کن حتما ریختن فروشگاه کم می‌کنه فروشگاه رفاه شهرتون باید برید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم