2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبز.من برا شب یلدا این کارو کردم.خودم ی مانتو قرمز پوشیدم با سلوار مشکی.همسرمم ی تی شرت سبز با شلوار ...

خودمم ب این فکر میکردم پسرمم سفید بپوشه خوب میشه ؟؟؟؟

من سارافون قرمز  شلوار مشکی 

همسرم تیشرت سبز شلوار مشکی 

پسرمم بلوز سفید با شلوار مشکی؟؟؟

خودمم ب این فکر میکردم پسرمم سفید بپوشه خوب میشه ؟؟؟؟ من سارافون قرمز  شلوار مشکی  همسرم ...

چرا براش ست هندونه نمیخری؟من ی ست خریدم ۳۰ تومن انقدم جنسش خوب بود.اگرم نمیخای برا ی شب هزینه کنی بین لباساش ببین راه راه که توش قرمز و سبز باسه داره؟اخه معمولا پسرا راه راه دارن.اگرم نه هر لباسیش که قشنگه بین سه تارنگ قرمز و سبز و سفید تنش کن.شلوارشم که مشکی 

ببخشید ولی بیشتر شبیه پرچم میشه  🙊

نه فکر میکنید😆😆ما شب یلدا تم داشتیم خیلی خوب بود همه لباساشون تو این رنگا بود.پرچم که بد نیست اتفاقا رنگای فوق العاده هارمونیکی داره اگه نداشت که نماد ملی به این قشنگی نمیشد🤗

نه فکر میکنید😆😆ما شب یلدا تم داشتیم خیلی خوب بود همه لباساشون تو این رنگا بود.پرچم که بد نیست اتفا ...

نه نمیگم پرچم بد 

ولی خب هندونه  دونه داره 😄😄  قشنگتر ک دونه ام داشته  باشه 

تو شدی 🌙من👶❤️