2777
2789

من این ماه بخاطر کیست دزولست که یه مدل قرص ضدبارداریه خوردم، الان که پریود شدم خونریزی ندارم همش در حد لکه بینی و خونابه اس، میترسم یعنی بخاطر مصرف قذص یا مشکل دیکه ای؟ راستی  بسته قرصش 28تایی بود که هفتاش بدون هورمون بود من دیگه وقتی پریود شدم اون چنتا بدون هورمون رو نخوردم، باید میخوردم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

مخصوصا که اولین بارته بله گلم از عوارض قرصه 

من یه دوره استفاده کردم واسه کیست پریودمو کلا بست ولی بعدش خونریزی،شدید یک ماهه گرفتم که به زور بندش اوردم 

هورمونامو بالا پایین کرد 

دکتر گفت به هیچ وجه دیگه نخورم 

کیستت چه نوعیه

برای من خونریزیم کم شده بود دکتر ب من گفت اهمیتی نداره خونریزیت چ مدلیه

مهم اینه به موقع پریود شی

بهتره با دکترت مشورت کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مخصوصا که اولین بارته بله گلم از عوارض قرصه من یه دوره استفاده کردم واسه کیست پریودمو کلا بست ولی بع ...

وای من میخوام برم دکتر دارو بگیرم واسه اقدام بارداری،،، نمیدونم دکتر گفت کیست دوسانتی دیگه چیزی نگفت

کل بسته رو استفاده کردم فقط دوسه تا از قرصای بدون هورمون همون که رنگش با بقیه فرق میکنه موند، امروز ...

نه منظورم اینه که دوره بعد اگر قرص ضدبارداری نخوری درست میشه 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم