2777
2789

ما نزدیک ۷ ساله ازدواج کردیم بچه نمیخوایم دوتامون تا دو سه سال دیگه حالا هر وقت ما میریم خونه ی مامانم هی دم گوش من تکرار میکنه نزدیک دو ساله هی فضولی میکنه چرا  بچه دار نمیشید مشکل از توعه یا شوهرت ؟ من یه دکتر خوب سراغ دارم برو ای وی اف ‌کن هر بارم میگم بچه نمیخوایم میگه چراااااا همینجوری کش دار میره تو مخم باز میگه اگه مشکل پزشکی داری دکتر خواهرم هست  منم میگم مرسی ممنون نه دکتر خودم خوبه مشکلی نداریم از این حرفا فقط بره باز امروز دارم ظرف میشورم دم گدش منوهی مشکلتون حل نشد چرا دکتر نمیرید علی مشکل داره  منم عصبانی شدم بلند گفتم نه هیچکی مشکل نداره ولم کن بعدم زدم زیر گریه 

واسه بچه دار شدنم یا نشدنم باید به همه جواب پس بدم یه لحظه حالم دست خودم نبود انکاری تازه رفته به مامانش خواهرش همه گفته من بچه دار نمیشم مامانشم منو دیده برام دعا نوشته جلوی همه گفت بریز تو آب بخور بچت میشه دو ساله دست از سر من بر نمیداره دیگه گریم گرفت نشستم یه دل سیر گریه کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حالا هم خیلی صبور بودی 

همون اول با پشت دست تو دهنش میزدی تموم میشد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حسم میگه بدجنس نیست فرهنگش متفاوتهیس س خوب براش توضیح بده شایدم مادرت ازش میخواد که بهت بگه نگرانی ا ...

منم حس کردم چون فکر میکنه بچه دار نمیشن از رو دلسوزی گفته خواسته کمک کنه مثلا

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن