coffee_milk مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 190 عنوان آیا کسی از اسنپ پی خرید کرده سوال دارم 287 بازدید | 13 پست اگر مثلا امروز خرید کنیم،طی همین ماه، اون محصول خریداری شده رو برامون میفرستن؟!یا باید ۴تا قسط رو بدیم، و بعد از پرداخت۴قسط، محصول رو میفرستن؟ 1403/09/02 | 14:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
belfiiiiiiiii عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 7240 موقع خرید یک چهارم مبلغ رو میپردازی و کالا رو دریافت میکنی بعدش سه قسط داری
coffee_milk مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 190 موقع خرید یک چهارم مبلغ رو میپردازی و کالا رو دریافت میکنی بعدش سه قسط داری من متوجه نمیشم!!!😐🤣🥴🥴🥴مثلا دو گرو طلا خریدم همین چند دقیقه پیش،،قسط امروز رو پرداخت کردم،،یعنی طی هفته اینده طلام بدستم میرسه و میارن دم در خونمون؟!یا باید وقتی کل اقساط رو پرداخت کردم، جنس رو بفرستن؟؟؟
coffee_milk مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 190 بله عزیزم راصی بودین؟!جنس بنجل،چه میدونم تاریخ انقضا گذشته نفرستادن؟!
رحا عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18506 راصی بودین؟!جنس بنجل،چه میدونم تاریخ انقضا گذشته نفرستادن؟! نه من از فروشگاه معتبر خرید زدم دو بار که کلا خارج از اسنپ پی هم معروف بودن واسه همین راضی بودمولی در کل بستگی به اون فروشگاهی که خرید میکنی داره به نظرم 🏃🏻♀️
belfiiiiiiiii عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 7240 من متوجه نمیشم!!!😐🤣🥴🥴🥴مثلا دو گرو طلا خریدم همین چند دقیقه پیش،،قسط امروز رو پرداخت کردم،،یعنی ... تو همین چند روز به دستت میرسه لازم نیست قطعا تموم بشه
coffee_milk مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 190 نه من از فروشگاه معتبر خرید زدم دو بار که کلا خارج از اسنپ پی هم معروف بودن واسه همین راضی بودمولی د ... من متوجه نمیشم!!!😐🤣🥴🥴🥴مثلا دو گرو طلا خریدم همین چند دقیقه پیش،،قسط امروز رو پرداخت کردم،،یعنی طی هفته اینده طلام بدستم میرسه و میارن دم در خونمون؟!یا باید وقتی کل اقساط رو پرداخت کردم، جنس رو بفرستن؟؟؟
رحا عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18506 من متوجه نمیشم!!!😐🤣🥴🥴🥴مثلا دو گرو طلا خریدم همین چند دقیقه پیش،،قسط امروز رو پرداخت کردم،،یعنی ... هفته ی اینده میرسه دستتبه زودی هم واست کد رهگیری میفرستن میتونی از طریق پست پیگیریش کنی 🏃🏻♀️
coffee_milk مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 190 هفته ی اینده میرسه دستتبه زودی هم واست کد رهگیری میفرستن میتونی از طریق پست پیگیریش کنی بار اولمه اینترنتی طلا میخرم، استرس دارم🤭🥴مرسی که وقت گذاشتی🤍
رحا عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18506 بار اولمه اینترنتی طلا میخرم، استرس دارم🤭🥴مرسی که وقت گذاشتی🤍 طبیعیه ولی نگران نباش مبارکت باشه 🌹 🏃🏻♀️