2821
2789

از من به شما نصیحت

به حرف مردم اهمیت ندین و فقط به فکر خودتون و آیندتون باشید و از گرگهای ادم نما دوری کنید 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ادامه بده تحصیلتو هنوزم دیر نیست

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

تحصیل رو ولش من بعد ازدواج نا موفقم خانوادمو ندیدم اصلا 

برو کار کن یه خونه اجاره کن چرا باید برگردی به اغوش سرد خانواده

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

الان متاهل شدی

نه بابا متاهل شدن خوب بود طلاق نمیگرفتم الان با دخملم روی مبل لم دادیم عصر هم میخوایم باهم بریم خش بگذرونیم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

خوش بگذره عزیزم بهتون

باید استعدادهاتو پیدا کنی ببین چه کاری رو بهتر از همه انجام میدی برو دنبالش و شاغل شو یه خونه بخر هروقتم خواستی اگه دوست داشتی بازم ازدواج کن گلم 

اگه با خانوادت زندگی کنی اذیت میشی

ن عزیزم من چندساله ک ازدواج مجدد کردم شرایط طوری نبود ک مجرد بمونم

از ته دل امیدوارم خوشبخت باشی 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز