2777
2789

اره معتبره ۱۶۰ تومن ب من پول داد😂

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم‌

براتون‌ یه لینک میفرستن‌ که هویتتون‌ روتایید‌ کنید و تو سایت ثبت نام کنید.

و چون شما از طرف اون شخص دعوت شدید‌ به اون فرد پاداش میدن و ادمینی‌ فقط یه پوششه‌ که شما رو اون لینک کلیک‌ کنید.

میو
چجوری

با دعوت و عضویت

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

من توی دیوار دیدم اطلاعیه رو ولی بالاتر یکی از دوستان گفتن که الکیه

ببخشید شما چی کار کردین ؟ الان ادمینی انجام میدین ؟ 

منم یه آگهی دیدم تو دیوار برای ادمینی میلی گلد ولی میترسم کلاهبرداری باشه 

دوستان من به اگهی دیوار پیام دادم دنبال ادمینی بودم یه شخصی گفت تلگرام پیام بده تا شرایط رو بگم

بعد از پیام دادم ازم کد ملی و شماره تلفن خواست و بعد کد خواست تا توی سایت های ارز و طلا (میلی گلد milli gold - او ام پی فینکس OMPfinex) عضوم کنه تا به صورت کلاهبرداری مبالغی ک از کد دعوت میاد حسابم رو انتقال بده به خودش

لطفا حواستون باشه اعتماد نکنید******** اطلاعات هم دستشون ندید 

داخل حسابم شدم دیدم اسم و فامیل رو یچیز متفرقه زده و بهشون هم گفتم سلیطه بازی دراوردن گفتن اینجوری نیست ما کاری نداریم با حسابتون برای پنل ادمینیتون داریم اطلاعات میزنیم😂

من توی دیوار دیدم اطلاعیه رو ولی بالاتر یکی از دوستان گفتن که الکیه

دوستان من به اگهی دیوار پیام دادم دنبال ادمینی بودم یه شخصی گفت تلگرام پیام بده تا شرایط رو بگم

بعد از پیام دادم ازم کد ملی و شماره تلفن خواست و بعد کد خواست تا توی سایت های ارز و طلا (میلی گلد milli gold - او ام پی فینکس OMPfinex) عضوم کنه تا به صورت کلاهبرداری مبالغی ک از کد دعوت میاد حسابم رو انتقال بده به خودش

لطفا حواستون باشه اعتماد نکنید******** اطلاعات هم دستشون ندید 

داخل حسابم شدم دیدم اسم و فامیل رو یچیز متفرقه زده و بهشون هم گفتم سلیطه بازی دراوردن گفتن اینجوری نیست ما کاری نداریم با حسابتون برای پنل ادمینیتون داریم اطلاعات میزنیم😂

سلام دوستان واقعا میلی عالیه🤑

برای پس انداز عالیه 

حتی میتونی با ۱۵ هزار تومن طلا بخری

طلا بکشه بالا پول شماهم بیشتر از بازار میکشه بالا

ثبت نام نکنی ضرر کردی واقعا

ثبت نامش هم راحته

من یکی پنج تومن گذاشتم بعد یک ماه شد ۱۸ تومن

توی قسمت کد دعوت اینو بزنی :milli-r3tin چند میلی طلا رایگان برات شارژ میشه و میتونی برداشتش کنی

حتما کد دعوتو بزن 👇

milli-r3tin

عدد ۳ رو انگلیسی بنویسید👆