الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر کنم مثبته از امشب سه شب پشت سر هم اقدام کن انشاالله بی بی چک اینطوری بزاری عزیزم
انشاالله😊🙏
آخه ما برا دختر میخوایم اقدام کنیم.نزدیک تخمک گذاری و روز تخمک گذاری نباید اقدام کنیم.تو این کیت ها نوشته اگه جفت خطا یه رنگ شد 24 تا 36 ساعت بعد آزاد میشه تخمک.الان نمیدونم امروز برم اقدام یا نه؟😒
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
نرو اگه دختر میخای باید پریروز و دوروز قبلش میرفتی اقدام
واقعا؟دیروز و دوروز قبلش یعنی سه شنبه اقدام داشتیم.امروزم یه پروژه به انزال نرسید و یه جورایی محافظت شده بود.فقط من خودم چون به ارگاسم رسیدم و انقباضات رحمی داشتم میترسم پروژه دیروزمون دچار مشکل بشه.. بنظرت اشکال داره؟😒
دیگه از امروز اقدام نکن تا ببین وقت پریودت ایشالله باردار میشی با سرکه خودت شست و شو دادی
ایشالا..
آره.. با سرکه شستشو دادم.خیلی ببخشید اما به حرف دکترم هم عمل کردم برا دختر شدن دخول هم عمقی انجام نشد. بعدشم یه رب اینا دراز کشیدم ولی خب بازم وقتی پاشدم ازم خارج شد