2777
2789

روز سیزده دوره ام.بالایی برا دیروزه.پایینی برا امروز.بنظرتون مثبته یا هنوز مونده همرنگ شن؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه😍

ای جان.. عزیزم کیت تخمک گذاریه..کاش بی بی چک بود.. ایشالا این ماه بی بی چکم این شکلی شه😃

ای جان.. عزیزم کیت تخمک گذاریه..کاش بی بی چک بود.. ایشالا این ماه بی بی چکم این شکلی شه😃

بعد اقدام از جات بلند نشو و پاهاتو يكم بالاتر بزار مثلا بالشت بزار زير پاهات، واسه من جواب داد 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
فکر کنم مثبته از امشب سه شب پشت سر هم اقدام کن انشاالله بی بی چک اینطوری بزاری عزیزم

انشاالله😊🙏

آخه ما برا دختر میخوایم اقدام کنیم.نزدیک تخمک گذاری و روز تخمک گذاری نباید اقدام کنیم.تو این کیت ها نوشته اگه جفت خطا یه رنگ شد 24 تا 36 ساعت بعد آزاد میشه تخمک.الان نمیدونم امروز برم اقدام یا نه؟😒

انشاالله😊🙏 آخه ما برا دختر میخوایم اقدام کنیم.نزدیک تخمک گذاری و روز تخمک گذاری نباید اقدام کنیم. ...

نرو اگه دختر میخای باید پریروز و دوروز قبلش میرفتی اقدام

این تیکر بچه ی که قرار بود تیر ماه بیاد بغلم اما برام نموند
نرو اگه دختر میخای باید پریروز و دوروز قبلش میرفتی اقدام

واقعا؟دیروز و دوروز قبلش یعنی سه شنبه اقدام داشتیم.امروزم یه پروژه به انزال نرسید و یه جورایی محافظت شده بود.فقط من خودم چون به ارگاسم رسیدم و انقباضات رحمی داشتم میترسم پروژه دیروزمون دچار مشکل بشه.. بنظرت اشکال داره؟😒

واقعا؟دیروز و دوروز قبلش یعنی سه شنبه اقدام داشتیم.امروزم یه پروژه به انزال نرسید و یه جورایی محافظت ...

دیگه از امروز اقدام نکن تا ببین وقت پریودت ایشالله باردار میشی با سرکه خودت شست و شو دادی

دیگه از امروز اقدام نکن تا ببین وقت پریودت ایشالله باردار میشی با سرکه خودت شست و شو دادی

ایشالا..

آره.. با سرکه شستشو دادم.خیلی ببخشید اما به حرف دکترم هم عمل کردم برا دختر شدن دخول هم عمقی انجام نشد. بعدشم یه رب  اینا دراز کشیدم ولی خب بازم وقتی پاشدم ازم خارج شد 

ای جان..تازه مامان شدی؟😍😍😍..مبااارکه عزیزممم😘😘😘

ایشالا.. آره.. با سرکه شستشو دادم.خیلی ببخشید اما به حرف دکترم هم عمل کردم برا دختر شدن دخول هم عمق ...

ایشالله که دختر میشه شما هم من دعا کنید نینیم پسر باشه