2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل منم هست😭

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

دستت درد نکنه گلم

فدات عزیزم .حالا از وقتی من نوشتم  املاکی گفته مشتری پیدا شده ولی هنوز نیومده .شماهم برای من دعا کن منم برای شما💕

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

انشاله هممون بفروشیم خونه مون رو

از وقتی روحانی اومده مردم پول پیدا نمیکنن که خونه بخرن

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

دستت درد نکنه گلم

یه عکس برات میفرستم ما برا فروش ماشینمون انجام دادیم عالی بود

البته اینم بگم این عکس رو از کتاب گنجهای معنوی یا همون داروخانه معنوی گرفتم و همشو امامان و پیامبر نوشتن و سند معتبر داره

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤

برای همتون دعا میکنم .حتما 

مشکل من شاید حادتره...

خونه که نشستم مال پدرشوهرمه .فروش بره سهم ما رو میدن و ما خونه میخریم و از اینا جدا میشیم.دارم دق میکنم 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
یه عکس برات میفرستم ما برا فروش ماشینمون انجام دادیم عالی بود البته اینم بگم این عکس رو از کتاب گنج ...

بذار خدا خیر به زندگیت بده

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))