چه غلطی کردم مادر شدم 😭😭😭 خدایا کمکم کن کم آوردم پنج ماهه خواب ندارم یه مدت کوتاه خوب شده بود بعد شبها بدبختی ۱۲ میخواید تا ۶ صبح دوباره شده مثل اوایل نوزادی نصفه شب بیدار میشه شیر میخوره بعد نمیخدابه میپره به زور میخوابونمش دندونم درد میکنه آخه من چیکار کنم 😭😭😭هر شب که باید دو ساعت بندازم رو پام ساعتهااااا تکون بدم بزارم زمین پامیشه دوباره تکون وز ها هم که هی بشین پاشو دارم عصبی ام کمک ندارم نه خواهر نه مادر دارم افسزدگی میگیرم فقط شوهرم خونه باشه یه دو ساعت کمکم کنه همین😭😭
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
تاپیک های اول منو ببینی همش گله وشکایت ازبیخوابی دخترمهانقدزود گذشت که باورم نممیشه کلاس دوم شدهدلم ...
وای خدا کنه زود بگذره دلتنگی بکشم بهتره تا بیخوابی روانی شدم حسرت یه خواب عمیق و راحت دارم یه خواب که تا اونجا دلم میخواد بخوابم به زور گریه بچه بیدار نشم😭
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
منم الان همینم یه نوزاد دو ماهه دارم رو پام دارم تکونش میدم منم خسته شدم همشم دعواش میکنم ولی نمیخوا ...
منم دعواش میکنم گاهی دیوونه میشم ولی اصلا حالیش نمیشه که