2777
2789
عنوان

فقط دلم‌گرفته نمیخوام به کسی بگم

792 بازدید | 48 پست

تایپیکهای قبلیم هست همسرم اعتیاد داره

اخرین بار قهر کردم  و خانوادم پشتم بودن و تا یه مدت خوب بود  از لحاظ اخلاقی 

امروز صبح گفتم زنگ بزن ببین کی خونه باباته برا نهار بری از اول تابستون دو یا سه بار رفتم. چون اصلا حوصلشون رو ندارم  درصد زیادی از مشکلاتم از اونها اب میخوره و هر بار باید با اعصاب خوردیو گریه برگردم 

خلاصه  فهمیدم خواهر  بی تربیت   نا انسانش اونجاست و گفتم نمیام  

عصبی شد گفتم نمیتونم تا چند هفته  نرمال نمیشم

برگشت هر چی از دهنش در  میاومد بارم کرد

هر چی فش بد وجود داره به مادرم گفت 

بچمم جیغ میزد  

ولی حتی صدامم بلند نکردم از دید من یه بیماره  که ارزش نداره باهاش بحث کنی دست خودش نیست کل سلولهای مغزش داغونه. ففط ترسیدم خیللی  که بیاد دوباره کتکم بزنه

به خدا تعادل روانی نداره

خانوادش سر این باهام لج افتادن ازشون به خاطر همین رفتار کمک خواستم و اونا در عوض کنک به بدترین شکل جلوم در افتادن. که نه پسرمون سالمه در صورتی که بهتر از من میدونن مشکل پسرشون چیه

اون روز قلبم. تیر میکشید. من رو برداشته برده  بعد ۱۲ سال زندگی مشترک برده جلو در دوست دخترش که ۷ سال دوست بودن  

باباش مرده بود 

با ماشین من رو برد دم در اونا و  اونجا رو دید میزد

قلبم به خدا تیر میکشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😔

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

منم از دست همسرم عصبانی ام ، امیدوارم خدا  اینجور مردها رو از روی کره ی زمین محو کنه 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

ای بابا 😔😔خیلی ناراحت شدم عزیزم ایشالا خدا آرامشو به قلب مهربونت برگردونه🙏🙏❤❤

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

عزیزممم.تحمل کن .خدا با صابرینه .ان شالله  فرج خیر جلو روت بیاد .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.