الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب عزیزم چرا مام استفاده میکنی بیا یه کرم بهت معرفی کنم هم از عرق کردن جلو گیری میکنه هم روشن کنندس هم بوی خوبی داره من ب شدت عرق میکردم و عرقم بوی بدی داشت همیشه خجالت میکشیدم تند تند بدونه هیچ تحرکی عرق میکردم اما ۲ساله از این کرم استفاده میکنم خیلی راضیم اصلا و ابدا عرق نمیکنم
ن بخدا تبلیغ نکردم خیلی جدی میگم😂من قبلا پماد زینک هم میزدم اما خوب نبود ولی خیلی از این راضیم ندید ...
خب بگو کنجکاو شدیم این محصول چیه ،،،ولی زینک دکترا میگن نزنید به مرور زیر بغل پر از غدد میشه ممکنه خطرناک باشن ،چون زینک مانع تعرق میشه وتبدیل به غده میشه
خب بگو کنجکاو شدیم این محصول چیه ،،،ولی زینک دکترا میگن نزنید به مرور زیر بغل پر از غدد میشه ممکنه خ ...
اره منم همینو شنیدم نزدم دیگه
کرم بانوان لامینین خیلی خوبه بعده اینکه از حموم میای بیرون یه کوچولو میزنی زیر بغلت هم مرطوبه خشک نمیشه پوستت هم بوی خوبی داره جلوگیری میکنه از عرق کردن و روشن هم میکنع پوستو میتونی داخل گوگل سرچ کنی