2777
2789
با مجوز ساخت‌دیگه؟مونده تا چه حد خرج‌کنیدخب کمه کم یک یا یک و‌نیم لازمه

یک یک و نیم چیه خیلی بیشتر از این حرفا میشه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عزیزم نقشه خونتو همینطوری میتونی برام توضیح بدی یا رو کاغد بکشی؟!چون گفتی عرض خونت کمه، مال ماهم همی ...

عرض خونم 5/5 هست در 11 متر 

طبقه اول که کلا یکسره هست پذیرایی و آشپزخونه 

این عکسش 

طبقه بالا هم دوتا اتاق و سرویس بهداشتی و حمام و یه تراس درآوردیم عکس ندارم ازش ... این نقشه بالاس👇

اون قسمت بین اتاق و تراس کلا شیشه زدیم واسه همون خط نکشیدم اندازه ها هم یکم کم و زیاد شده مثلا تراس 2متر درآوردیم اتاق کوچیکتر کردیم 

خداجونم شکرت😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان ما برای صفحه کابینت سرامیک انداختیم به جای سنگ یا ام دی اف چیکارکنم به نظرتون خیلی بدشده؟ عکس ...

نه اتفاقا تو سرامیک فروشی الان اینا مد شده و خیلی شیکه 

اسلب میزنن یک تکه فارسی بر میکنن و بهش بعد میدن 

البته طرحش و تمیز درآوردن کار مهمه ببینم اگه طرح دارم عکس بفرستم‌خیلی شیکه اما یا دستمزد برش و نصب و حمل گرون در میاد 

نه اتفاقا تو سرامیک فروشی الان اینا مد شده و خیلی شیکه اسلب میزنن یک تکه فارسی بر میکنن و بهش بعد می ...

سلام دوستم ممنون. آخه سنگ ضخیمتراز سرامیکه. بعد نگران بودم سرامیک نشکنه یه موقع

❤️❤️

سلام دوستم ممنون. آخه سنگ ضخیمتراز سرامیکه. بعد نگران بودم سرامیک نشکنه یه موقع

وقتی بحث قیمت تو ساختمون سازی و دکور پیش میاد آدم دیگه از یه جاهایی باید بزنه 

سنگ با کیفیت خوب گرونه خیلی 

هر چند که سرامیک اسلب هم سایز ۱۶۰ در ۳۲۰ قیمت ۱ز ۱۱ تا ۱۶ بود اول امسال که برای بین کابینت و روی کابینت می‌خواستیم بزنیم هزینه اش حدود ۵۰ در میومد ولی خیلی شیک و ضخیم بود و  یک رگه ادامه دار داشت عین سنگ 

خب مراقبت هم میخواد. سرامیک  اسلب هم به اسونی نمیشکنه  مگر اینکه با چکش محکم بزنی روش 

سنگ کورین هم امکان شکستن داره 

وقتی بحث قیمت تو ساختمون سازی و دکور پیش میاد آدم دیگه از یه جاهایی باید بزنه سنگ با کیفیت خوب گرونه ...

بله درسته. منکه هیچوقت چیزی محکم نزدم روکابینتهای قبلی. ولی مثلایچیز بزاریم روکابینتی مثل گلدون یاظرفی چیزی. 

❤️❤️

عرض خونم 5/5 هست در 11 متر طبقه اول که کلا یکسره هست پذیرایی و آشپزخونه این عکسش طبقه بالا هم دوتا ا ...

مممنونم عزیزم، انشالله به دل خوش توش زندگی کنید.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)