2777
2789
عنوان

نمک در کفش

142 بازدید | 27 پست

بچه ها اینکه نمک بریزی توی کفش مهمون سمج راسته ؟ بنظرم خرافاته واسه ما که جواب نداد🤣

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی جا نوشته بود باعث روزی اون فرد میشه

کدوم فرد؟مهمون؟خدا کنه روزیش زیاد بشه فقط دست از سر من برداره😩

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

خرافات که هست

ولی بچگی از هر مهمونی که بدم میومد نمک میریختم تو کفشش به قصد اینکه از خونمون بره زودتر

اونم زود میرفت بیچاره🤣💔

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

کفشاشونو بردار بنداز سطل آشغال،میترسن دیگه نمیان خونت

کفش نداشته باشه مه یکسال میمونه میگه کفش ندارم برم

خرافات که هستولی بچگی از هر مهمونی که بدم میومد نمک میریختم تو کفشش به قصد اینکه از خونمون بره زودتر ...

خب پس ممکنه اثر کنه

بگو یکی از دوستات زنگ بزنه بهش،بگه همسایشونه،دزد اومده خونشون

وای چه تابلو😂روستا هستن متاسفانه همسایه ندارن تنها اومده شوهرش خونشونه😂

اره اگه میخوای بره کمی کمتر تهویلش بگیر

ای خدا اصلا به تحویل گرفتن من کار نداره مادرشوهرم هست خودشو صاحب خونه میدونه کلا😒

وای چه تابلو😂روستا هستن متاسفانه همسایه ندارن تنها اومده شوهرش خونشونه😂

بگو یه مسافرت یهویی واسمون پیش اومده(مثلاً یه اتفاقی افتاده)تا مجبور شه بره،اینم کارساز نیست؟

ای خدا اصلا به تحویل گرفتن من کار نداره مادرشوهرم هست خودشو صاحب خونه میدونه کلا😒

عه پس ولش کن گناه داره بزار ی مدت خوش باشع اخرش خوبه تایک سال وایسه میره ولی بزار با خاطره خوب بره

بگو یه مسافرت یهویی واسمون پیش اومده(مثلاً یه اتفاقی افتاده)تا مجبور شه بره،اینم کارساز نیست؟

مادرشوهرمه ،پسرش اگر بتونه دوازده ماه نگهش میداره یه چیز مثل نمکه می خواستم