سحرخسته مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2061 عنوان کسی تعبیرخواب بلده(علامت سوال) توروخدا بیاین سکته کردم 303 بازدید | 21 پست تعبیر تعقیب شدن توسط یه پیرمرد که ظاهرا انگار عقلش سرجا نیس چیه؟ فرار کردم اخرو اینکه خواب ببینی یه نفر عکس گرفته ازت وقتی جایی بودی و برات فرستاده؟ کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 1403/09/02 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_هیچکس__ عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1414 تعبیرش هفت سال خشکسالی و قحطی و هفت سال فراوانی و نعمت آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2030 توپ تاپ رو تو گوگل سرچ کن تعبیراش قشنگیهتو هم میتونی یه لطفی بهم بکنی؟ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
سحرخسته مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2061 عزیزم از استرسه. همه خوابا ک تعبیر ندارن خیلی ترسیدم بخدا وحشتناکه این مدل خوابا کاش تعبیر نداشته باشه واقعا کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
پیتزاباسس_کچاپ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5549 اولی تعبیر خوب داره و توخواب اگه اگاه باشی که خواب میبینی بهتره وایسی و فرار نکنیدومی از ذهنیاتت نشات میگیره و ترست از برملا شدن موضوعی که مخفی کردی معتقد به تسلسل
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2030 اولی تعبیر خوب داره و توخواب اگه اگاه باشی که خواب میبینی بهتره وایسی و فرار نکنیدومی از ذهنیاتت نشا ... اینکه من چند شب بی وقفه خواب یکیو میبینم ،مثلا قابل لمس ترینش دستشو گذاشت رو شونمبرا اینه که دوسش دارم؟یا اون هم فکر میکنه بهم؟ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
پیتزاباسس_کچاپ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5549 اینکه من چند شب بی وقفه خواب یکیو میبینم ،مثلا قابل لمس ترینش دستشو گذاشت رو شونمبرا اینه که دوسش دا ... زیاد بهش فک میکنی؟ معتقد به تسلسل
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2030 زیاد بهش فک میکنی؟ آرهدلم آشوبهالبته زیاد هم میبینمش من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
سحرخسته مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2061 اولی تعبیر خوب داره و توخواب اگه اگاه باشی که خواب میبینی بهتره وایسی و فرار نکنیدومی از ذهنیاتت نشا ... مثلا میدیدم از دور قایم شده منو می پاد بعد چیزهای مختلف به سمتش پرت کردم آخرش رفتتوی خواب ترسان بود چهره ش نمیشناختمشاین خواب خوبه؟ تعبیرش چیه؟دقیقا دومی همینه چقدر ترسناکن این خوابا کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
پیتزاباسس_کچاپ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5549 مثلا میدیدم از دور قایم شده منو می پاد بعد چیزهای مختلف به سمتش پرت کردم آخرش رفتتوی خواب ترسان بود ... نباید پرت کنی اون میاد سمتت تا اگاهت کنه وموضوعی رو بهت بگه معتقد به تسلسل
پیتزاباسس_کچاپ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5549 آرهدلم آشوبهالبته زیاد هم میبینمش بخاطر همین خوابشو میبینی از ذهنیاتت سرچشمه میگیره این خواب معتقد به تسلسل
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2030 بخاطر همین خوابشو میبینی از ذهنیاتت سرچشمه میگیره این خواب ممنون🌸🌸 من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
بایادخدامهربان عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 772 اولی تعبیر خوب داره و توخواب اگه اگاه باشی که خواب میبینی بهتره وایسی و فرار نکنیدومی از ذهنیاتت نشا ... عزیز ازمنم میگی خواب دیدم که توی حیاط همسایه کناریمون یه درخت با پرتقال های خیلی بزرگ بود که یه شاخص هم اومده بود طرف حیاط ما
سحرخسته مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2061 نباید پرت کنی اون میاد سمتت تا اگاهت کنه وموضوعی رو بهت بگه الان تعبیر خوابم چیه اگه چیز بدیه بهم بگو خیلی ترسیدم از خوابم دشمنه؟ موفقیته؟ چیه معنیسمرسی عزیزدلم کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا