بچه ها من نامزد دارم که ایران نیست و در یکی از کشورهای آسیایی زندگی میکنه، از نظر تحصیلات خیلی بالاست، شرکت داره و چندتا ماشین و کلی دانشجو و خلاصه وضع مالی به شدت توپی داره و سنش پانزده سال از من بیشتره، خیلی خیلی فهمیده و پخته هست، مجرد هست و تا حالا ازدواج نکرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هم تحصیلات بالایی دارم و شغل کادر درمان دارم و برای ادامه تحصیل نامزدم داره کارای منو انجام میده که برم توی همون کشوری که هست، توی شرکتش برای من کار هست، اونجا برم یکی از خونه هاش و ماشینشو به نامم میکنه و ادامه تحصیلم میدم و خلاصه بخوام بگم از هر نظر عالیه برام
خیلی رک بخوام بهتون بگم من آدم سخت پسندی هستم و خیلی راحت مردی رو قبول نمیکنم و علت اینکه نامزدم رو کیس خوب میدونم هم شخصیتی بسیار پخته هست هم معیار اولم به شدت پولدار هست به شدتتتتتتتتتتت