2777
2789

میرم باشگاه لباس زمستونی نداشتم یه چند روز بامانتو رفتم یه چند روز باسویشرت رفتم 

رفتم یه پافر گرفتم رنگ سرمه ای یه بلوز استین چرم نگین دار سفید گرفتم برای زیر پافرم 

شال ازاین دور مرواریدیا داشتم اونو سرکردم 

دوتا شال سفارش دادم موهر بودن دوسندارم سرنکردم قراره بدم مغازه بفروشه برام جاش یکی دیگ بردارم شلوارمم سیاه بگ جیب دارهستش میخوام برم یکی تنگ بردارم شایدم پارچه ای گرفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روز اول یکیشون گفت وای نشناختمت 

امروزم صاحب باشگاهه خودش انقد چاقالوعه ۹۵یا۱۰۰کیلومیشه 

من داشتم لباس میپوشیدم یهو برگشت گفت باخنده وای یروزی شوهرم گفت زن دوستمم میخواد بیاد باهم برید خرید من انقد ارایش اینا کردم گفتم یوقت اون ازمن خوشگل نباشه رفتیم جلو دم دردیدیم عه اینه من بخاطر این دوساعت به خودم رسیدم رفتیم بازار یه لباس گشاد برداشت بس که ندیده بود هرچقد گفتم گشاده برات میگفت نه خوبه هیچ بازار ندیده بود 

عین خواهرشوهرام ماچیزی نداریم شوهرم معتاده نیستش هرچی تهمته ب من میزنن داد میزنن سر بچع هام من بی عر ...

اینا هم شوهراشون کارمنده یا پولدارن دوسه تا تنوع میدن یبار پافر یبار پالتو شلوارهاشونم تنوع میدن حتی

اینا هم شوهراشون کارمنده یا پولدارن دوسه تا تنوع میدن یبار پافر یبار پالتو شلوارهاشونم تنوع میدن حتی

این پول چیه ک اگه داشته باشیش میش شاه اگه نداشته باشیش هیچ کس بهت احترام نمیذاره فقط دام برابچه هام میسوزه مادربمیره براشون

تو باشگاه ما اصلا اصلا به تیپ و لباس گیر نمیدم و اینجور چیزا معیار خفن بودن نیست.تنها معیار اینه که بین هم سطح هاش بهترین باشه و اینکه حرکات رو قبل از اینکه استاد بگه یاد بگیرن و چمیدونم لباس و گوشی و اینا اصلا مهم نیست

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

خیلی بدم اومد من پولمو بدم به همچین ادمی ۱۰۰کیلوعه خودش قیافه نداره اندام نداره بشینه باپولای ما مار ...

آدم باید برا چیزی که بخاطر بدست اوردنش تلاش کرده مثل موفقیت در ورزش پز بده نه اینکه پیش بابات گریه کنی و برات آیفون بخره

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩