2777
2789
عنوان

نمیدونم چه حکمتیه در عرض ی روز دوتا از تاپیک های داغ مال منه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 43 پست

ولی من ته دلم جوری نیست که دوست داشته باشم کسیو ناراحت کنم اگه حرفی زدم ناراحت شدی معزرت میخوام یه دعوای دخترونه بود گلی❤️

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من ته دلم جوری نیست که دوست داشته باشم کسیو ناراحت کنم اگه حرفی زدم ناراحت شدی معزرت میخوام یه د ...

من در کمال احترام بهت گفتم دلیلی نمیبینم توضیح بدم خانم معلم 

کسی که شروع کرد خود تو بودی گفتی دانش آموز و کنکوری...

اوکیه🤍

من در کمال احترام بهت گفتم دلیلی نمیبینم توضیح بدم خانم معلم کسی که شروع کرد خود تو بودی گفتی دانش آ ...

شما هی به من گفتی خانم معلم معلم و به هر حال مهم نی 

حلال کن رفیق 🫶🏻

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

حس میکنم دنبال اینی که سومین پربازدیدم از ان خودت کنی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

تبریک به تو . تبریک به من. تبریک به خانواده ات‌. تبریک به همگی دوستانت. تبریک به اونایی که لایکت کردن. تبریک به اونایی که تاپیکتو باز کردن. تبریک به نی نی یارها. تبریک به کل اهالی نی نی سایت.

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
تبریک به تو . تبریک به من. تبریک به خانواده ات‌. تبریک به همگی دوستانت. تبریک به اونایی که لایکت کرد ...

هوووو هووووو

لیلیلیلیلیلیلي😂

این همه وقت و انرژی میزارن داستان سرایی کاربرای فیک تا سعادت پربازدید شدن بهشون برسه🤣🤣🤣🤣

حس میکنم دنبال اینی که سومین پربازدیدم از ان خودت کنی

نه عشقم 

دیگه موضوعی نیست😂

بخدا هی میام میبینم داغ ترین تاپیک مال من شده 

اول فک کردم نی نی سایت باگ داره برا هرکی تاپیک های خودش میاد 

دیدم نه درسته 

امروز صبح مال خودم رتبه اول داشت حس ششم

الان اینیکی شده سوم

بلا تکلیف و بی حوصله ایانگار منتظر چیزی هست به دستت برسهیکمی دمدمی هستی از کسی یا چیزی ناراحتی

خوب چی کار کنم؟

چطوری گیره کارم و باز کنم

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین