2777
2789
عنوان

برای سی دقیقه خودتو جهنمی کن😈

181 بازدید | 15 پست

آفرین😉

خوندن نماز صبح ۲ دقیقه زمان میبره

نماز ظهر و عصر هم هر کدوم ۴ دقیقه که میشه ۸ دقیقه

مغرب و عشا هم ۸ دقیقه

سه تا وضو باید بگیری هر وضو دو دقیقه میشه ۶ دقیقه

سجاده پهن کردن و چادر پوشیدن هم دو دقیقه که سه بار در روز میشه ۶ دقیقه

سرجمع میشه نیم ساعت🙂💚

حالا روزی چند ساعت میشینی پای فیلمای ابکی تلوزیون که هر کدومو شونصد بار دیدی😐😑

حالا هی نماز نخون هی امروز و فردا کن برای شروعش..

شاید روزی نماز بخونی ها...ولی داری وقتتو هدر میدی.. هرکدوم از این نماز ها باید قضاشون خونده بشه دختر جان دست بجنبون یالا☺️

حالا نخون نخون بازم نخون تا زمانی که دستت از دنیا کوتاه بشه با کلی نماز قضا😒

کی به کیه؟تو خودت نمازتو نخوندی انتظار نداشته باش بچت پسفردا برات بخونه🙄

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خب بود تاپیکت😍آفرین به شما

ممنونم عزیزم انشاالله تاثیر گذار باشه☺️

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

ینی فقط ایران و چنتا کشور آسیای ک نماز میخونن میرن بهشت ؟! بقیه کشورا کلا جهنم ؟! مگه میشه ؟!!

نه عزیزم انشاالله هیشکی جهنمی نشه من و شما هم نشیم ربطی به بهشت و جهنم نداره نماز غذای روحه تاثیرش در همین دنیا هم انسان به وفور میبینه شما دلت نمیخاد نخون نمیخواد پارازیت باز کنی و بحث بی ربط بکشی وسط تاپیک😐

آفرین بهتتتت😎😎🔥🔥🔥

قربونت گلی🌱💖

ینی فقط ایران و چنتا کشور آسیای ک نماز میخونن میرن بهشت ؟! بقیه کشورا کلا جهنم ؟! مگه میشه ؟!!

فقط خداست که بین بنده هاش قضاوت عادلانه داره ..

بهتره ما هم که از نعمت قرآن و اسلام بهره مندیم به جای بهانه دنبال عمل کردن باشیم✨

فقط خداست که بین بنده هاش قضاوت عادلانه داره ..بهتره ما هم که از نعمت قرآن و اسلام بهره مندیم به جای ...

👏

نه عزیزم انشاالله هیشکی جهنمی نشه من و شما هم نشیم ربطی به بهشت و جهنم نداره نماز غذای روحه تاثیرش د ...

عزیزم حرف من از تاپیک بی رط خودت نشات گرفته !! خودت نوستی خودتو جهنمی نکن !! علنا گفتی نخونی میری جهنم .. 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
عزیزم حرف من از تاپیک بی رط خودت نشات گرفته !! خودت نوستی خودتو جهنمی نکن !! علنا گفتی نخونی میری جه ...

بله و من حرفم با اونی بود که اعتقاد به نماز داره ولی کاهل و تنبله.. از مضنون متن تاپیک هم مشخصه

نه شما که از بیخ و بن قبول نداری

بنظر من افرادی مثل شما که در هر بحثی سعی به آشوب و فلسفه سرایی دارن،خودشون به اندازه کافی به نشخوار فکری و زجر روحی دچارن پس نباید باهاشون وارد بحثی شد چون اگر از ته دلشون هم بفهمن طرف درست میگه نمیتونن قبول کنن و بروی خودشون بیارن و تا اخر دنیا با لجبازی بحث میکنن🙂

حالا من گفتم اونایی که نماز نمیخونن میرن جهنم تو که قبول نداری چرا گُر گرفتی جانم؟هر تاپیکی مخاطب خودشو داره اگه نخالفی وارد نشو خیلی کار سختی نیست😊

بله و من حرفم با اونی بود که اعتقاد به نماز داره ولی کاهل و تنبله.. از مضنون متن تاپیک هم مشخصهنه شم ...

بیخیال .. با حرفات خودتو توصیف کردی !! نشخوار فکری داغونت کرده .. من دیگه حرفی ندارم .. 🖐

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏