2777
2789
عنوان

خستگی در بارداری

51 بازدید | 5 پست

بچه ها من رفتم تو ۸ ماه 

ولی تا یکم کار میکنم یه غذایی میپزم یه جارو میکنم سریع کمردرد میگیرم خسته میشم جونم در میره

طبیعیه؟ کارکردن که ضرری نداره؟ شماها چجوری هستید؟ 

راستی من بیرون نمیرم برای پیاده روی ولی تو خونه خب هم بچه کوچیک دارم کاراش هست هم خب کارای خونه و آشپزی هست میشه جایگزین بشه با پیاده روی بارداری یا باید اونم جدا برم؟

من ماه نه ام،یکسره یکجا دراز کشیده افتادم،یکم سرپا میشم حتی در جده چند دقیقه شکمم سفت میشه و تکرر ادرار و خسته،همش میگم بعدها زایمان خوابالو تنبل نمونم نتونم به بچه و زندگی برسم!!

من ۱۰ هفته باردارم 

دیروز سوزش معده داشتم 

امروز سرفه میکنم زیر دلم درد میگیره ول میکنه 

طبیعیه؟  

از تجربیاتتون بگین دلم آروم شه 

زود میگذره؟

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه بچت چیه؟ چند کیلو اضافه کردی

اتفاقا زیاد اضافه نکردم،و شکمم خیلی کوچیک نسبت به نه ماه،بقیه رو که می‌دیدم تو هفت ماه این اندازه شکم داشتن،وزن بچه رو جدیدا نرفتم بگیرم ببینم رشد خوبی داشته یا نه،دو هفته دیگه میرم