من نزدیک دوساله عضوم خیلی دوس دارم تاپیک های جنجالی و جالب چند سال پیش ک از نظرتون هنوزم ازش یاد میکنن و فراموش نمیشه رو بدونم چیا بودن فقطططط توروخداااااااا الوویه رو نگیننننن تاپیکم میترکه😂😑😢
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سرطان داشت فوت کرده بود تاپیکی ک زده بود براش دعا کنن پربازدید بود
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
یه تاپیک بود خانمه میگفت شوهرش میخاست اسم بچشو بزاره مصور
یکی دیگم بود میگفت بدون ازدواج ۳تا بچه داشته و بعد یجوری باش دوس شدم عکس شناسنامشو فرستاد دیدم راس میگفت
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
یکی بود ی تاپیک زده بود درمورد ی سید بود ک نمیدونم اون سید جن بود نمیدونم چی بود و فلاااان من شب خوندم پشمام ریخت😂صبح پاشدم دیدم کاربرا میگفتن دروغه و هی تاپیکشو تعطیل میکردن از اول میزددد😂
روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. میدانم:)❤️🩹