2777
2789
عنوان

مهریه

527 بازدید | 54 پست

سلام دوستان

من خواستگاری دارم که نظرش ۱۴ تا سکه ست ولی من گفتم ۷۲ تا ! گفت باشه ولی مینویسیم عندالاستطاعه!!!

منم قبول نکردم! گفتم عندالمطالبه! خواستی بسم الله نخواستی به سلامت! که البته اونم امروز صبح پیام داد که باشه هرچقد بزنی موافقم.

به نظرتون ۷۲ تا مناسبه؟

خواستم نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد چون حقیقتش شخصیتشم دوس دارم و نمیخوام به خاطر سنگینی مهریه بهم بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه بعد طلاق میشه سالی یدونه 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

سکه بعد طلاق میشه سالی یدونه

اگ کارمند باشه یک چهارم حقوقش ضبط میشه و ب زن میدن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

مهریه تضمین نمیکنه زندگیتو

خوب از ارث پدر هم محروم است به برادرش می رسه

از همسر هم که ارث نمی بره

میشه بگی چی زندگی زن را تضمین می کنه؟؟

حضانت بچه هم که با مرد است

بی اجازه ی شوهر هم که اذن خروج نداره

شوهرش هم حق چهار عقدی و چهل صیغه داره

زن چه کار کنه؟؟

خوبه. ولی می تونستی۱۴تا سکه با سه دانگ خانه میزدب خونه هم نداشت معادل پولش رو بهت بده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نه قبول کن روی مهریه سفت وسخت باشید

هستم عزیزم

گفتم شوهر نکنم با مهریه ی کم ازدواج نمی کنم

گفتم درصورتی با ۱۴ تا موافقت می کنم که کلیه ی حقوق رو بهم بدی، حق طلاق، حق کار، حق مسکن و ....

اونم پذیرفت دیگه

حالا ۷۲ تا که گفتم خوبه به نظرتون؟