2777
2789
عنوان

بچه های کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 69 پست
شاید دوستات ملاکاشون خیلی بالا باشه وگرنه بیچاره چشه جذابه خیلیم خوبه

من دوسش دارم مامانم میگه شاید میخوان بچسبن بش سر اوضاع مالیش دیدم بیراهم نمیگه چون یه دوستم ریکویست داده بود بش😑خب بریم سر قبلیا🤣🤣🤣

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

من دوسش دارم مامانم میگه شاید میخوان بچسبن بش سر اوضاع مالیش دیدم بیراهم نمیگه چون یه دوستم ریکویست ...

منم خاستم بگم از روی حسودی میگن این حرفارو و اینک ممکنه خودشون بخانش ولی گفتم تفکرتو خراب نکنم راجب دوستات بریممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم تو خیلیی خوشگتری اصلا قابل مقایسه نیستین تو یچیز دیگه ای تو زیبایی این اصلا خوشگل هم نیست حتی. ...

الانم ازدواج کرده این 💩

بعد به زنشم خیانت میکنه مطمینمم با همون دوستمه 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

این 💩 نامزد سابقم بود بعد واقعا خیلی داغون بود از این عکس هزار درجه داغوت تر بعد ۵ سال پیش اینستامو ...

تو خیلی هم از نامزد قبلیت هم از فعلیت سر تری( بعدم نامزد نه دوست پسر درسته؟) هر چند مهم نیست میخام میزان جدی بودنتونو بسنجم 

بعد اینک این عن بدرد همون دوست عنت میخوره .... نامزدد الانت خیلی سر تر از این عن اقاس ....

یبار دیگ خودتم بزار

الانم ازدواج کرده این 💩بعد به زنشم خیانت میکنه مطمینمم با همون دوستمه

لیاقتتو نداشته  گوه برای گوه خوبه یاد سرسال با شوهرم ازدواج کن افتادم .....دقیقا اونم دوستش شوهرشو میخاس و اینم تجازه داد شوهر گوهش بره با دوست بدتر از شوهرش...

تو خیلی هم از نامزد قبلیت هم از فعلیت سر تری( بعدم نامزد نه دوست پسر درسته؟) هر چند مهم نیست میخام م ...

ببین نامزد الانم صیغه و جشن نامزدی بوده

قبلی فقط نشان بود یه حلقه چرت اوردن

اها درسته ایشالا که با جدیده خوشبخت بشی

قربونت برم مهربون🥲♥️