2777
2789
عنوان

برنامه ی امشبتون چیه گشنگا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با خودت بخون و همزمان قر بدهروو به قبلموروویِ پلموکاش توو این وضع نبینم حداقل اکسموویروس میبینه اینج ...

وای تو باید رپر میشدی😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
اره معروفهپست اخرم رو ببین تا اخرین خط بخون بهم حق میدی

ایشالا ک بی منظوره😢😢

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
دارم فکر میکنم نوزادم امشب چه برنامه ای داره که نذاره بخوابیم😐

چندماهشه😂

ایشالا ک بی منظوره😢😢

برنامه شب یا فردا؟؟؟ شفاف سازی کن

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

تاپیک اخرم😔

نمیدونم توو چه شرایطی هستی ولی من امروز صبح که داشتم میرفتم برای ماموگرافی سونوگرافی سینه فکر میکردم اگه مریضی بدی داشته باشم چیکار کنم!!! چه کاری از دستم برمیاد!!!

شاید باورت نشه ولی از یکشنبه که دکتر متخصص زنان بهم گفت باید سریعن مامو بدی کلن دیدم نسبت به زندگی تغییر کرد،حتا آسمونو عمیق‌تر نگاه میکردم انگار دیگه قرار نیست ببینمش

به اینکه اگه اتفاقی بیوفته نباشم چقد دلم برای همه کسایی که عاشقشونم تنگ میشه

من نمیدونم شرایطت چه جوریه ولی همیشه به این فکر کن خب من الان توو این وضعیت چه کاری از دستم برمیاد که بتونم شرایطُ بهتر پیش ببرم

سرکار میری؟

بفرمایید قدمت بر چشم❤️❤️🫂🫂😁

جووون دلم مهربون لطف داری ممنون خوش بگذره دوستان بجای ما😉😂😁😍😘