2777
2789

من بیرون نمیرم

با زن داداشام زندگی میکنیم اون برای خرید و بهداشت و اینا تنهایی میره 

اما من مامانم زن  داداشم هیچ کدوم بیرون نمیریم 

ب من ک اجازه نمیدن مامانم هم عادت کرد

بعضی وقتا میرم یالا پشت بوم واقعا از بس آدم ندیدم وقتی تو خیابونا ادما رونگاه میکنم ذوق میکنم

همه اش تو این فکر و خیاالم ی روز منم تو خیابون قدم میزنم و میون ادما راه میرم 

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه هم نمیری

نه فارغ التحصیلم چقدر تلاش کردم همون سال اول بشه نشد

چون میدونستم این روزا رو میبینم

وقتایی ک مدرسه میرفتم ۶ ساعت دور بودم از خونه واااقعا خوب بود

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

خانوادت متعصبن؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه جاریم ۱۰ سالشه مومانش مذهبیه نا پارک میبرش نه خریدی چیزی مزگا بچه خراب میشه دارم تزش محافطو میکنم 

به مایی که بچه هامونو میبریم با خودمون یا میزاریم یکوقت با دوستاشون در ارتباط باشن انگ خرابی میزنه 

کودکستان هم نزاشت بره از بس راجب جامعه بد فکر میکنه 

فقط مدرسه میره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره

با همون زن داداشت گاهی برو .برا رسیدن به خواسته هات بجنگ 

آزادی به کلمه قشنگیه اونقد گشنگ که حتی  کلماتشم هم از هم جدا هستند و آزاد😁😈

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️