2777
2789

شوهرم تصادف کرده برج هفت آخریا فهمیدن عصب دست چپش مشکل داره دستش از مچ ب پایین کار نمیکنه ولی چند روز پیش من دیدم با انکشتاش میخواست قندو از رو زمین برداره دست چپش لاغر مونده یه کم دکترش گفت عصب دستش فلج شده  هفته دیگه نوار عصب بگیریم ببینه می‌تونه براش کاری بکنه😭کسیو داشتین بهم امید بدین 😔

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

دکتر کایروپراکتیت تو شهرتون ندارید؟دکترای فیزیوتراپیه درواقع

من چند وقت پیش رفته بودم دکتر اونجا از بین صحبتا فهمیدم بعضیا این مدلی بودن ک خوب شدن

دیگ نمیدونم تبلیغ دکتره بود یا واقعی بودن👀

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گدوم شهری؟؟؟ دکترکایروپراکتیک پیداکنین برین خوب میشه ان شالله

همچین دکتری تو شهرم شاید نباشه احتمالا کرمان باشه باید بپرسم 😮‍💨

دکتر کایروپراکتیت تو شهرتون ندارید؟دکترای فیزیوتراپیه درواقعمن چند وقت پیش رفته بودم دکتر اونجا از ب ...

خدا کمک کنه نمیتونم ببینم این وضعشون😭

با فیزیوتراپی خوب میشه بهت قول میدم

خدا کنه خدا کمک کنه دیگ از بس رنج خوردم مردم 😔 دکترش ک نگفت ببریم فیزیوتراپی گفت نوار بگیریم ببینه همش دل دل میزنم دوشنبه نوارش خوب باشه

خدا کنه خدا کمک کنه دیگ از بس رنج خوردم مردم 😔 دکترش ک نگفت ببریم فیزیوتراپی گفت نوار بگیریم ببینه ...

من یه مدت توی فیزیو تراپی کار کردم دور از جون شما یه عده رو میاوردن سکته کرده بودن یه طرفشون کلا فلج بود ولی خوب میشدن لیزر درمانی میکردن عصب به جون میومد

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
ببین خانوم وقتت رو با ارتوپد تلف نکن.ببر پیش فوق تخصص جراح دست.من خودم رفتم

ارتوپد عملاش انجام داد واسه دستشم اینجور گفت

من یه مدت توی فیزیو تراپی کار کردم دور از جون شما یه عده رو میاوردن سکته کرده بودن یه طرفشون کلا فلج ...

مرسی ک اومدی تایپیکم خدا کنه شوهر منم خوب بشه