2821
2789

خیلی از خودش تعریف میکنه، صدبار تا حالا گفته دیشبم داشت میگفت هیچوقت فکر میکردی شوهرت شغلش فلان باشه؟ دیگه بهش با زبون بی زبونی گفتم نامزد قبلیم(فقط نشون آورده بودن و عقد نکرده بودیم) شغلش از تو بهتر بود. یکم معلوم بود وا رفت. یذره پشیمون شدم گفتم. بد گفتم؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم از مردهای خودشیفته خوشم نمیاد

یک آشنا داریم از قد و قیافه و هیکلش گرفته تا سر زبون و مسافرتهایی که میره برای همه تعریف میکنه، یعنی دوست دارم فقط خفش کنم

.                                                                  

خب ارعه

نباید از رابطه قبلیت صحبت میکردی ک فکر کنه هنوز توو فکر اون قبلی

بهتر بود  توام ب شوخی میگفتی  تو چی اصلا فکرشو میکردی همچین همسر زیبا و خوشاخلاقی گیرت بیاد 😉

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

نه دمت گرم😂

اما حالا بعدا بگو تو رو با دنیا عوض نمیکنم بشوره ببره

شوهر من اولین سال زندگیمون چند بار هی میگفت فلانی میگفت بیا دختر منو بگیر فلان دختر منو میخواست هر چند میدونم واقعی بود اما خب نباید انقد به من بگه که! منم چند بار از خواستگارام گفتم دیگه توبه کرد چیزی نگه تا نشنوه😐😂

💕🧚‍♀️                                               

نه دمت گرم😂اما حالا بعدا بگو تو رو با دنیا عوض نمیکنم بشوره ببرهشوهر من اولین سال زندگیمون چند بار ...

بله بعضی چیزا خوب نیس مث این اتفاق شما

اما اینک از همسرت تعریف کنی چیز بدی نیس بنظرم اسی زیاده روی کرده یکم صب میکرد باید

...
بله بعضی چیزا خوب نیس مث این اتفاق شمااما اینک از همسرت تعریف کنی چیز بدی نیس بنظرم اسی زیاده روی کر ...

اره درست میگید همسرش صرفا از شغل خودش تعریف کرده چیزی که باعث اقتدارشه اما اسی از خواستگارش گفته حالا متوجه شدم

ولی اسی نگران نباش جبران کنی مردا یادشون میره چیزی تو دلشون نمیمونه 

💕🧚‍♀️                                               

من آقا هستم . خیلی از گذشته چیزی نگو ولی اینکه بهش گفتی که خیلی احساس خود بزرگ بینی نکنه خوب بوده . البته یادت باشه  همه آدما چه زن چه مرد از تعریف کردن خوششون میاد پس گهگاه خوبه ازش تعریف کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز