2777
2789
عنوان

یه سوال قلبی دارم بیاین🥺

202 بازدید | 19 پست

امکان داره مشکلات قلبی داشته باشی اما اکو و نوار قلب نشون نده

من گاها که استرس میگیرم سمت شونه ام قفسه سینه ام درد میگیره تا چند روز میزنه به دست چپم

دست چپم نبض دار میشه و سرد میشه 

گاها عرق میکنم

هر دکتری رفتم گفته قلبت هیچیش نیست ولی خب مال چیه

دکتر گوارش و ریه و مغز و اعصاب همه چی رفتم میگن هیچیت نیست

اضطراب استرس 

حمله وحشت یعنی پنیک

خدا رو شکر قلبت سالمه

تنفس عمیق شکمی داشته باش

نوشخوار فکری نداشته باش

برو پیاده روی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اضطراب استرس حمله وحشت یعنی پنیکخدا رو شکر قلبت سالمهتنفس عمیق شکمی داشته باشنوشخوار فکری نداشته باش ...

بابابزرگم سه هفته پیش به خاطر بیماری قلبی فوت کردن 

میگم نکنه منم یه مشکلی دارم کسی نمیفهمه🥲 دردش خیلی شدیده تا یک هفته هم باقی میمونه 

مرسی عزیزم❤️🌱

بابابزرگم سه هفته پیش به خاطر بیماری قلبی فوت کردن میگم نکنه منم یه مشکلی دارم کسی نمیفهمه🥲 دردش خی ...

می دونم عزیزم ولی شما اضطراب داری

اگه کنترلش نکنی هم معده هم قلب هم بیماری های عصبی و پوستی حتی ریزش شدید مو در پی داره 

کارایی که گفتم انجام بده

خدا پدربزرگتونو رحمت کنه

کانال زندگی سالم سوده هروی رو ببین سرچ کن اضطراب 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
می دونم عزیزم ولی شما اضطراب داریاگه کنترلش نکنی هم معده هم قلب هم بیماری های عصبی و پوستی حتی ریزش ...

ممنونم قربونت برم انشالله سالم باشی ❤️ مرسی از کمکت 

یک کلیپ در مورد قبض روح افراد سالم وجوان دیدم تو کانال فراجالب ایتا

استرسم برای مرگ تا حد زیادی کمتر شد، تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته.

برای امواج وافکار منفی، صدقه بده وگاهی یک تخم مرغ تو سطل زباله بشکن ونمک بریز روش

این ذکر را هم به یاد داشته باش، شبها استغفرالله برای آمرزش گناهان، روزها لا حول ولا قوه الا بالله

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بابابزرگم سه هفته پیش به خاطر بیماری قلبی فوت کردن میگم نکنه منم یه مشکلی دارم کسی نمیفهمه🥲 دردش خی ...

عزیزم از نظر روحی به هم ریخته ای استرس داری

اگه قبل فوت پدربزرگتونم بوده ، ممکنه علل محتلف داشته باشه

یکیش پرخوری، معده درد، مشکلا گوارشی که ب معده ت فشار میاد ولی فکر میکنی قلبه، خودمم بهرها پیش اومده معده درد بودم و از استرس دستمم درد گرفته.

یم مثلا سنگ صفرا چریی کبدی کم خونی و‌...

یک کلیپ در مورد قبض روح افراد سالم وجوان دیدم تو کانال فراجالب ایتااسترسم برای مرگ تا حد زیادی کمتر ...

اینو من خوندن ترسیدم :)))) کلیپ قبض روح؟

بابا یه چیزی بگو ارامش بگیره 

همه یه روز میمیریم میریم پیش خدا 

اما متاسفانه استرس ادمو هر روز تا دم مرگ می تونه ببره

اینو من خوندن ترسیدم :)))) کلیپ قبض روح؟بابا یه چیزی بگو ارامش بگیره همه یه روز میمیریم میریم پیش خد ...

خب ما که نمیتونیم کنترل هر چیزی را به دست بگیریم,حداقل نسبت به چیزهایی که دست ما نیست استرس نگیریم وبسپریم به خود خدا.

خدا از خودمون مهربان تر هست ومراقب هست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

خب ما که نمیتونیم کنترل هر چیزی را به دست بگیریم,حداقل نسبت به چیزهایی که دست ما نیست استرس نگیریم و ...

بله ولی حداقل خودمونو می تونیم کنترل کنیم و قدرت اراده امونو تقویت کنیم دیگه این وظیفه ایه که خدا به دوش خودمون گذاشته

بله ولی حداقل خودمونو می تونیم کنترل کنیم و قدرت اراده امونو تقویت کنیم دیگه این وظیفه ایه که خدا به ...

درسته ،مراقبت خوبه، ولی وقتی تبدیل به استرس و وسواس بشه کشنده میشه،

بعضی وقتها باید بگیم خدای مهربان خودم را سپردم به خودت.

با صدقه  و نذر و نیاز،هفتاد نوع بلا وبدی دفع میشه.

درسته ،مراقبت خوبه، ولی وقتی تبدیل به استرس و وسواس بشه کشنده میشه،بعضی وقتها باید بگیم خدای مهربان ...

صدقه خوبه به خدا سپردن خوبه

ولی اضطراب یه بیماریه 

دیگه وقتی رفته تو جونت باید درمانش کنی 

صدقه خوبه به خدا سپردن خوبهولی اضطراب یه بیماریه دیگه وقتی رفته تو جونت باید درمانش کنی

خب یکی از راهکارها این هست که قبول کنیم ما یک موجودیم که ساخته یک آفریننده هستیم.

سخت نگیریم، زندگی سخت میگیرد بر مردمان سخت گیر