2777
2789
عنوان

بچه لطفا خواهرانه جوابمو بدید

75 بازدید | 9 پست

چند روز پیش تاپیک زدم که ی خواستگار داشتم از المان که تو اداره پست کار میکرد 

بچه ها این اقا تحصیلاتش به من نمیخوره 

بعد من ۲۷ سالمه و دانشجوی پزشکیم 

پدرم امرپز گفت اگه اومدن بیا پیششون و اگه نخواستی رد کنیم 

که من گفتم نه، اصلا چه لزومی داره وقتی به دلم نیس بیام 

مادرمم میگفت اگه قبول هم نکنی ممکنه اونا تو رو به کس دیگه ای معرفی کنن

منم امشب خیلی حس تنهایی بهم فشار اورد و رفتم به مامان بابام گفتم حرفتون درسته بیان بعدش رد کنیم 

الان خیلی ناراحت و پشیمونم 

خودم حس میکنم مامان بابام بدشون نمیاد من باهاش ازدواج کنم و این منو خیلیییییی ناراحت کرده بچه ها 

ضمنا از نظر چهره هم خیلی مورد پسندم نیست ولی خب اگه تحصیلاتش بهتر بود بهتر میشد 

اخه من میرم بیرون خیلی تو چشمم ولی ادم درست و حسابی پا پیش نذاشته 

دااااارررررم میمیرم از ناراحتی

چه غلطی کردم 

شما هم همین فکرو میکنید که مامان بابام میخوان منو سوق بدن سمت ازدواج؟؟؟؟؟؟؟

اخه وقتی ازش خوشم نیومده چرا باید راه بدیمشون

بچه ها قیافش خیلی به افغانیا میخوره 

از طرفی من حتی اینکه پسر خالم میخواد با ی دختر افغانستانی که اصلا چهرش نمیخوره هم ازدواج کنه بدم میااااااد 

چهره مهمه اما شماهم خودتونو انقدر دست بالا نکیرید اعتماد بنفس داشتن خیلی خوبه اما کاذبش باعث اسیب به خود شخص میشه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مامان بابام میگن شاید اینا تو رو به ادمی که باب میلته معرفی کنن بهتره بیان و منطقی رد بشن

واااا ینی خواستگار بیاد بشینه تو خونه شما شما معیاراتتون برای ی پسر عالی رو بگید اونم بگه آره پسرخالم این شکلیه به اون میگم بیاد خواستگاری؟؟؟

قبول کردن واسه وقتیه که یادت طرف فامیل نزدیکه یا بخوای بله بدی

Born to suffer forever 

واااا ینی خواستگار بیاد بشینه تو خونه شما شما معیاراتتون برای ی پسر عالی رو بگید اونم بگه آره پسرخال ...

ببین حرفات منطقیه 

منم فقط بخاطر اینکه گفتن با این مدل رد کردن معرف رو پشیمون میکنیم گفتم بیان😭😭😭😭

چه غلطی کردم 

ببین حرفات منطقیه منم فقط بخاطر اینکه گفتن با این مدل رد کردن معرف رو پشیمون میکنیم گفتم بیان😭😭😭� ...

نه خیلی زشته اینجوری،راستش.

شماهم کوچیک دیده میشین جلوشون

Born to suffer forever