2777
2789
عنوان

جای جوش از تنبلی تخمدان

231 بازدید | 14 پست

بچه‌ها سلام 

من تنبلی تخمدان دارم اولش خیلی جوش میزدم بعد با خوردن متفورمین و ضدبارداری دیگه نزدم 

ولی برای من جای جوش مونده یکم بصورت لک نه به صورت دانه های خالی من دیدم توی مطب کسایی که تنیلی داشتن و با قرص حتی جای جوش هم دیگه ندارن بنظرتون ابن نشونه از خوب شدنه یا من مثل بقیه روال عادی خوب شدن ندارم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

کسی نیست جواب بدههههه

یا تنبلی داشته باشه

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی داشتم، یه مدت هم جوش زیاد میزدم، اما جاش نموند...

حالا چیکار کنم😭😭😭😭😭

یعنی بچه دار نمیشم

میگن اوننایی که جای جوش میمونه رو صورتشون احتمالا خونشون کثیفو سنگینه... باید پاکسازی کنی

یعنی چی کثیفه خی خونمو چطوری پاکسازی کنم

میگن اوننایی که جای جوش میمونه رو صورتشون احتمالا خونشون کثیفو سنگینه... باید پاکسازی کنی

چه پاکسازی؟صورت منظورته

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

من کم خونی هم دارم دیگه کثیف بودنش نوبره والا😂😂😂

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
جای جوش چه ربطی به بچه دار نشدن داره؟

میتررررسم

یه سری رژیمای پاکسازی بدن هست... من نوع طب سنتی رو امتحان کردم در کنارش حجامت هم کردم

بچم خونش کثیف میشه😭😭😭😭😭

میتررررسم

با این چیزا استرس الکی به خودت نده همین استرس خودش از هر چیزی واسه باردار شدن بدتره 

منم گاهی وقتا استرس میگیرم اما سعی میکنم ریلکس باشم چون واقعا استرس آدمو نابود میکنه

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍