2777
2789
عنوان

واااای خیلی خوشحالم بیاین😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 30 پست
یه سوال دیگه ،ینی 30کیلو آدم وزنش اضافه میشه؟من فک میکردم 10،15کیلو اضافه میشه.😫😲😰

من بارداری اولم ۸ کیلو اضافه کردم😊😊 رعایت کنی زیاد اضافه نمیکنی😊

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۵۹ بودم با قد۱۶۸ بترداریم شدم۸۵😱😱😱😱 اما بعد زایمان همون ماه اول شدم ۷۰ الانم ک یک سال میگزره ...

خخخخ منم غول شده بودم بخدا مسخره مادرشوهرم

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
Baba 12,13 kilo ke vazne bache o kise abesho  joft hast ke hamoon lahzeh aval kam mishe,mimoone ...

هرچی بود خداروشکر شرش کم شد😃

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
Oy fek kardam 85 gofti pas 95 kheyli bala rafte boodi dokhtar

میگم دیگ ۹۵ بودم هفته ۳۸ هفته ۴۰ زایمان کردم معلوم نیس اون دو هفته چقد اضافه کردم شایدم ۱۰۰ شده بودم😂😂

چجوری رعایت کنم؟ورزش؟یا غذا کم بخورم؟

کم بخور فقط من هرچی هوس میکردم میخوردم اونم جا دونفر😓😓

راس میگی یه چیزازخوبم اونورتره...عالیه. واقعا20کیلوتو30روزخیلی عالیه دختر

بخدا تا دیدم وزنمو انگار دنیارو دادن بهم سربارداریم بخاطر وزنم افسردگی فک کنم گرفتم 

کم بخور فقط من هرچی هوس میکردم میخوردم اونم جا دونفر😓😓

اهااا،فعلا که نمیتوانم غذا بخورم زیاد،ولی بعدنا باید خیلی مواظب باشم پس.

خداروشکر که وزنت برگشته تا حدودی به حالت عادی

دلم گرفته ای دوست/هوای گریه با من😔😢
چجوری رعایت کنم؟ورزش؟یا غذا کم بخورم؟

من ورزش میکردم فقط بعضی حرکات کششی.غذاتم زیاد نکن و کم بخور تعداد وعده هارو زیاد کن.وزن خودتو بچه رو هم چک کن هر ماه.

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
اهااا،فعلا که نمیتوانم غذا بخورم زیاد،ولی بعدنا باید خیلی مواظب باشم پس. خداروشکر که وزنت برگشته تا ...

ممنون عزیزم