2777
2789

دوستان من خیلی تعریق نداشتم اما از بوی عرق خیلی کلافه میشدم.ی نفر بهم پودر سنگ مرداب رو معرفی کرد.ی پودر قهوه ای رنگه.مث خاک.از حمام ک میام بیرون دستمو خشک میزنم توش ی گرد میشینه رو دستم میکشم ب بدنم.ی ذره فقط اگه مرطوب باشی قهوه ای میشه.اما از شر بوی عرق راحت میشی.تو عطاریا هست

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر سنگ مرداب باعث سیاهی زیر بغل میشه

نه واسه من ک اصن سیاه نیست.اگه زیاد دستتو خیس کنی بکشی رنگی میشه.اما باید فقط درحد خاکش باشه.مثل تیمم میکنی

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...
فعلا ک حدود ۶ ماهه مدام استفاده میکنم

چه خوب ولی تجربه منو اطرافیانم اینجوری بود شاید اونی که من استفاده کردم مشکل داشته

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

دقیقا یادم نمیاد اما میگن خوب نیست از لحاظ سلامتی

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...