2777
2789
عنوان

باید مواظب باشم یا اصلا مهم نیست

108 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان من دانشجوام بعدش شهرمون زیاد دور نیست از دانشگاه و هر هفته میرم و میام 

کسی که منو میبره و میاره پسر یکی از آشناهامونه که اونجا معلمه بعدش این پسره گاهی مسافر دیگم داره مثلا اگه ۴ تا دختر باشیم همش به من میگه برم جلو

بعضی وقتام که کسی نیست عقب ماشینش یه چیزیه باز من محبور میشم جلو بشینم 

آهنگای عاشقونم میذاره 

من دیگه بهش نگفتم بیاد دنبالم ولی انگار وظیفش باشه زنگ میزنه میگه من فلان ساعت میرم دنبال شمام میام 

من بهش اهمیتی نمیدم جوابشم خیلی رسمی میدم ولی خیلی معذبم دیگه برم باهاش یا نرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بابا ول کن اگه پسر خوبیه پسش نزنولی سریع هم باهاش اوکی نشویه جوری رفتار کن که مثلا برداشتی از رف ...

چیو واضح بگه من نمبخوام حرفی بزنه اصلا من فقط میترسم منظوری داشته باشه میخوام بدونم اگه ممکنه چیزی تو کلشه دیگه نرم باهاش

پسر به این با نزاکتی   که تو فاز  خانوادگی  خدمت رسانی و  کمک و همیاری میکند تو فلز فکری که شما  به نظرت می آید نیست  منتها  شیطان همیشه ی لحظه می آید کار خرابی کند ،،،یک در میان ازش گمک بگیر  و  محبتش را  با یک چیز مادی  جبران کن)یک بشقاب غذای گرم  یا ....  یعنی بی حساب هستیم 

اگه حس خوبی نداری نرو حس آدم تو این موارد اشتباه نمیکنه. منم میگم نرو باش خودتبا اتوبوسی چیزی برو

هوم در کل پسر بدی نیست منم تحفه ای نیستم که بخواد منو ولی درکل حس میکنم خوب نیست باهاش برم

پسر به این با نزاکتی که تو فاز خانوادگی خدمت رسانی و کمک و همیاری میکند تو فلز فکری که شما به ...

اره میخوام پولشو بهش بدم که بدونه برای من فقط یه رانندس ...شماره کارتشو که خودش نمیداد ولی پیدا کردم از کسی گرفتم